ŞEHZADELER - Şehzadeler Belediyesi'nin Yeni Harmandalı Mahallesi'ne kazandıracağı Çok Amaçlı Salon ve Yazlık Düğün Alanı projesinin temeli törenle atıldı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, projenin 2 Milyon 336 Bin TL bedelle hayata geçirileceğini ifade ederek "Nasip olursa 120 günlük iş süresinde, 2023 yılının şubat ayı sonunda tamamlamayı hedefliyoruz." dedi.

Şehzadeler Belediyesi'nin Yeni Harmandalı Mahallesi'ne kazandıracağı Çok Amaçlı Salon ve Yazlık Düğün Alanı projesinin temeli törenle atıldı. Törene Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten , AK Parti Şehzadeler Kadın Kolları Başkanı Tülay Şentürk, AK Parti Şehzadeler Gençlik Kolları Başkanı Samet Zenginoğlu, belediye meclis yeleri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmasını yapan Yeni Harmandalı Mahalle Muhtarı Veysel Akkoyun, hizmetleri nedeniyle Başkan Çelik'e teşekkür ederek yapılacak olan yeni projenin de hayırlı olmasını diledi.

"67 MAHALLEMİZİN HEPSİNDE İZLERİMİZ VAR"

Daha sonra konuşan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik dur durak bilmeden çalışmaya devam ettiklerine değinerek "67 mahallemizin hepsinde izlerimiz, eserlerimiz var. Çiftçilerimize yönelik ayrı projelerimiz var. Gençlerimize, kadınlarımıza, öğrencilerimize toplumun her kesimine yönelik çalışmalarımız var. Bugüne kadar sayısız projeyi bir bir hayata geçirdik. Bugün de Yeni Harmandalı Mahallemizde mahalle sakinlerinin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek, güzel bir Çok Amaçlı Salon ve Yazlık Düğün Alanı projesinin temelini atıyoruz. Mahallemize hayırlı olsun" dedi. Yaz döneminde mahallenin ova yollarında 2,5 km soğuk asfalt çalışmasını tamamladıklarını anımsatan Başkan Çelik "Yine malzemeli ve malzemesiz ova yolarının bakımını bugüne kadar kesintisiz sürdürdük. Birçok hizmetlerimiz oldu. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ de altyapı ve üst yapıyı yeniledi. Bu vesileyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e de teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.



Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Traktör kazası: 1 ölü

Trafik kazası: 4 yaralı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 18.11.2022 17:27:00 903 0
Tarih: 18.11.2022 17:27 Güncelleme: 18.11.2022 17:27
Haberi Sesli Oku