Şehrin ortasında yılan paniği 
- Vatandaşlar cep telefonuyla çekme yarışına girdi 
- Korkusuz vatandaş yılanı kutuya koyarak evde besleyeceğini söyledi 
- "Haftada 1 fare yeter mi ona?" sorusuna "Oruç tutsun" cevabı

(Fotoğraflı)

Aykut Yeniçağ
MANİSA (İHA) - Manisa´da şehrin en işlek caddesinde aniden ortaya çıkan yılanı cep telefonuyla görüntülemek isteyen vatandaşlar birbirleriyle yarışırken, yılanı kutuya koyan korkusuz bir vatandaş ise evde beslemek istediğini söyledi. 
Manisa´nın Şehzadeler ilçesine bağlı 1. Anafartalar Mahallesi´nde henüz nereden geldiği belli olmayan bir yılan vatandaşların ilgi odağı oldu. Sokağın ortasında sersemlemiş halde duran yılanı cep telefonuyla görüntülemek isteyen vatandaşlar birbirleriyle yarıştı. Yaklaşık 1,5 metre boyundaki yılan vatandaşların ilgi odağı oldu. Vatandaşlar zehirli olup olmadığı bilinmeyen yılana çok fazla yaklaşarak hayatlarını hiçe saydı. Bir süre hareketsiz yerde yatan yılanı Manisa Şehzadeler Belediyesi temizlik işçisi elindeki süpürgeyle iterek bir vatandaş tarafından tutulan kutuya koydu. Yılanı kutuya koyarak evin çatısında beslemek istediğini ve hafta 1 fare vereceğini söyleyen vatandaşa bir basın mensubunun "Haftada 1 fare yeter mi ona?" sorusu üzerine "Oruç tutsun" cevabı verdi.

Manisa´ya özgü zehirsiz bir yılan
Orman ve Su İşleri 4´üncü Bölge Müdürlüğü Manisa İl Şube Müdürü Uğur Bayil, görülen yılanla ilgili ekiplerin hemen çalışma başlattıklarını söyledi. Yılanın Manisa´ya özgü sarı yılan olarak bilinen zehirsiz bir tür olduğunu belirten Yılanın muhtemelen aç kalarak av aramak için şehir içine kadar gelmiş olabileceğini belirten Bayil, müdürlük olarak yılanın bulunduğu yerden alınarak yeniden doğaya bırakılacağını söyledi.



Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 2.06.2017 08:03:05 787 0
Tarih: 02.06.2017 08:03 Güncelleme: 02.06.2017 08:03
Haberi Sesli Oku

Asayiş

Asayiş Haberleri