DEMİRCİ - MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci ilçesine bağlı Şehreküstü Mahallesi Ayvalık mevkiisinde yeni açılan sondaja 200 metrelik içme suyu terfi hattı çalışması yaptı. Çalışma ile mahalleye yaşanan su yetersizliği sorunu çözüme kavuşturuldu.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, içme suyu terfi hatlarını daha sağlıklı bir yapıya kavuşturmak için çalışmalarında hız kesmiyor. Bu kapsamda, İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde Demirci’ye bağlı Şehreküstü Mahallesi Ayvalık mahallesinde yeni açılan sondaja terfi hattı çalışması yapıldı. Hattın 200 metrelik bölümünde çalışma yürüten ekiplerin işinin tamamlanması ile birlikte mahalleye daha verimli ve kesintisiz su ulaşması sağlandı. Bölgede yaşanan su yetersizliği sorunu da çözüme kavuşturuldu.

Sorunumuz çözüldü

Şehreküstü mahalle muhtarı Mehmet Dinçer, “Mahallemiz Ayvalık mevkiisinde bu bölgede su yetersizliği sorunu yaşanıyordu. Bu problemin çözülmesi adına MASKİ Genel Müdürlüğü, bir sondaj çalışması yapmıştı. Ekipler gerekli bağlantı işlemlerini yaptı. İnşallah suyumuz daha verimli ve kesilmeden gelecek. Emek veren herkese teşekkür ediyorum. Cengiz Başkanımıza selamlarımı gönderiyorum” dedi.



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 15.12.2022 16:08:00 724 0

Tarih: 15.12.2022 16:08
Haberi Sesli Oku
3.05.2025 11:04:00