EĞİTİM - Biltek Okulları tarafından düzenlenen Yetenekliyiz Biltekliyiz, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin renkli yetenek yarışına sahne oldu. Okulun en yeteneklisinin arandığı yarışmada birincilik mücadelesi finale kalan 12 öğrenci arasında geçti ve birincilik ödülünü kazanan şehitler için yazıp bestelediği rap şarkısıyla Ahmet Baltacı oldu

Biltek Okulları Üsküdar Kampüsü´nde Yasin Çam´ın sunuculuğunu yaptığı Yetenekliyiz Biltekliyiz yarışmasının final etabı düzenlendi. Kaş dansından rap performansına, jimnastikten bardak dizmeye kadar pek çok farklı dalda hünerlerini sergileyen öğrenciler birinci olabilmek için kıyasıya yarıştı. Yetenekleriyle izleyenleri kendisine hayran bırakan öğrencilerin performansları büyük beğeni topladı.

Yetenekliyiz Biltekliyiz Birincisi Şehitler İçin Söyledi

Son ana kadar heyecanla geçen yarışmanın birincisi seçilen lise öğrencisi Ahmet Baltacı, tüm şehitlerimiz için yazıp bestelediği rap şarkısıyla izleyicileri duygulandırarak büyük alkış aldı. Farklı branşlardaki öğretmenlerin oluşturduğu jüri heyeti tarafından tam not alan Ahmet Baltacı performansıyla ilgili şunları söyledi: ?Okulumuzda düzenlenen bu yarışmaya dahil olduğum için çok mutluyum. Bana bu fırsatı tanıyan okuluma ve tüm öğretmenlerime çok teşekkür ederim.? dedi. Ahmet Baltacı plaket ve altın ödülünü Biltek Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dayıoğlu ve Genel Müdürü Sıtkı Gündüz´ün elinden aldı. Diğer yarışmacılara da gayretlerinden dolayı teşvik ödülü verildi. 

?Duvarları kaldırarak öğrencilerin kendine yolculuk yapmasını sağlıyoruz?

Yarışmanın öğrencilerin kendilerini keşfetme yolculuğunda önemli bir araç olduğunu dile getiren Biltek Okulları Genel Müdürü Sıtkı Gündüz, ?Biltek Okulları olarak eğitimde duvarların kalkması gerektiğine inanıyoruz. Bu açıdan öğrencilerimize sadece sınıflarda öğrettiğimiz derslerle yetinmiyor, kendilerini keşfedebilecekleri alternatif yollar da sunuyoruz. Bu tarz yarışmalarla çocuklar hem yetenekli olduğu alanları keşfediyor hem de hobilerini geliştiriyor. Öğrenciler böyle aktivitelerle psikolojik olarak da rahatlıyor ve sınavlara daha stressiz girebiliyor. Bu açıdan ailelere de en önemli tavsiyemiz, çocuklarının yetenekli olduğu konularda desteklerini esirgememeleri. Biltek Okulları olarak duvarları kaldırarak öğrencilerimizin kendilerine yolculuk yapmalarını sağlayacak bu yarışmayı gelenekselleştirmeyi hedefliyoruz? diye konuştu. 

Yarışmanın finalinde, öğrenciler sevilen genç müzik grubu Trio´nun canlı performansıyla da renkli anlar yaşadı.

Biltek Okulları Hakkında:

Biltek Okulları insani değerlere önem veren, bilgili, görgülü, erdemli ve başarılı bireyler yetiştirmek üzere 2002 yılında eğitim ve öğretim hayatına başladı. Sağlam geçmiş, başarılı gelecek misyonuyla yola çıkan Biltek Okulları, değerler eğitimiyle farklılaşıyor. Biltek Okulları´nın İstanbul´da Üsküdar ve Pendik´de olmak üzere iki, Ankara´da ise bir kampüsü bulunuyor. Biltek Okulları, 2016-2017 öğretim yılında İstanbul Halkalı ve Bursa´da açılacak yeni kampüsleriyle büyümeye devam edecek. 

 



Alaşehir'de zirai alanda yangın

Oğlunu öldürdü, kendini tuvalete kilitledi

Alaşehir’de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

İzmir’de cinayet işledi, Manisa’da jandarmadan kaçamadı

Manisa'da jandarmadan PKK terör örgütüne operasyon: 3 kişi tutuklandı

kanlı infaz: Otomobilinde öldürüldü

Kadın cinayeti davasında mahkemeden emsal karar

Demirci'deki Yeşim Akbaş cinayetinde ikinci duruşma yapıldı

Çocuklarının gözünün önünde cinayet işlemiş

Satırlı saldırgan yakalandı

Hastane bahçesinde vurulan alışveriş merkezi işletmecisi ağır yaralandı

Lunaparkta kan aktı: 2 ölü

Evlat dehşeti: Anne ve babasını öldürüp intihar etti

7 yaşındaki Yüsra’nın acı vedası...Hastaneye yürüyerek gitti cenazesi çıktı…

Parçalara ayrılan erkek cesedinin kimliği belli oldu

Son Dakika... Kan donduran olay! İki ayrı çöp konteynerinde parçalanmış erkek cesedi bulundu

Vahşi cinayet: Eski eşi, kayınvalidesi ve kayınbiraderini öldürdü

Oğlunun kurduğu pusuda eşini kaybeden babayı sıkışan kartuş kurtarmış

Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vermişler

Semiha ölüme itilmiş! Uçurumdan düşen kadının ölümü kaza değil, cinayet çıktı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 24.03.2016 16:42:43 634 0

Tarih: 24.03.2016 16:42

Haberi Sesli Oku