Anahtar Kelimeler: Sezonu Açtı

Saruhanlı Belediyespor Yeni Sezona Merhaba Dedi

SBS Sezonu Açtı

SARUHANLI - Manisa´da bu sezon Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Saruhanlı Belediyespor (SBS) şehir stadında sezonun ilk antrenmanını yaptı.

Ekim´in ilk haftasında başlayacak yeni sezonun açılış programına Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Çımat, Kulüp yöneticilerinden Vedat Yaralı, İbrahim Aydoğan, Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Bilgiç, Sportif Faaliyetler Sorumlusu Mutlu Çamlıyer, yardımcı antrenörler ve futbolcular katıldı.

Takımın teknik direktörlüğünü de yapan Mutlu Çamlıyer ve yardımcılarının nezaretinde yapılan antrenmanda yeşil beyazlı oyuncuların yüksek performansı dikkat çekti.

Kulüp Başkanı Çımat, burada yaptığı açıklamada bu sezon çok çalışarak şampiyon olmayı ve Bölgesel Amatör Lig´e (BAL) yükselmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Bu yıl Manisa Süper Amatör Kümede Saruhanlı Belediyespor´un yanı sıra Saruhanlı´dan Mütevelli ile Halitpaşaspor takımlarının da mücadele edeceğini belirten Çımat, tüm kulüplere başarılar dileyerek şöyle konuştu;

?Yeni bir sezona giriyoruz. Güçlü bir takım kurduk. Bu kapsamda bütçemizi de büyütmeye çalışıyoruz. Biz temelleri olan bir kulübüz, büyük bir aileyiz. Onun için bu sene hedefimiz de büyük. Tecrübeli bir takım haline geldiğimiz için Manisa´da herkes bizi konuşuyor, Geçen sezon ezilerek yenildiğimiz bir maç olmadı. Gayet başarılıydık, aynı zamanda disiplinli ve saygılı bir takımız. Bu yıl de efendiliğimizi bozmayacağımız, rakibimizi ortaya koyacağımız profesyonel futbol ile sahada ezeceğiz.?

-BAŞARILI İŞLER YAPACAĞIZ -

Kulüp Antrenörü Çamlıyer şunları söyledi; bu yıl hedeflerinin bir üst lig olduğunu, bu hedefi gerçekleştirmek için takım kadrosunu alt yapıdan oyuncu takviyesi ile yenilediklerini, ifade ederek şunları kaydetti;

?Saruhanlı Belediyespor´un A takımındaki oyuncuların yüzde 90´ı Saruhanlılı futbolculardan oluşuyor. Bu kapsamda güçlü bir ekip kurduk. Ancak her şeyden önce centilmence bir sezon geçmesini diliyoruz. Bütün takımlara da başarılar diliyoruz. Saruhanlı Belediye Başkanımız Hüseyin Yaralı ve Kulüp Başkanımız Recep Çımat´ın bizlere vermiş olduğu sınırsız destek ile verimli çalışmalara imza atarak Saruhanlı için iyi işler yapacağımıza inanıyoruz Ayrıca altyapıdan 5 futbolcu arkadaşımız A takım kadromuza dahil oldu.

 



Görülmez kaza!..

Başkan Taşkıncan Güven Tazeledi

Saruhanlı'da vefat...

Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 23.08.2016 08:46:07 931 0
Tarih: 23.08.2016 08:46 Güncelleme: 23.08.2016 08:46
Haberi Sesli Oku

Spor

Spor Haberleri