SARUHANLI - Saruhanlı'nın Şatırlar mahallesindeki seyir tepesine, vatandaşların rahatça çıkabilmesi için Saruhanlı Belediyesi tarafından merdiven yapıldı.  

Belediye Başkanı Zeki Bilgin, geçtiğimiz haftalarda mahalleyi ziyaret etmiş ve seyir tepesinde incelemelerde bulunmuştu. Mahallenin gençleri seyir tepesinin düzenlenmesi ve buraya merdiven yapılması için Başkan Bilgin'den talepte bulunmuştu.

Belediye Başkanı Zeki Bilgin de gençlerin bu isteğini karşılıksız bırakmadı. Başkan Bilgin'in Fen İşleri Müdürlüğüne talimat vermesi üzerine bölgede çalışma başlatılan çalışmalar sona erdi.

Şatırlar Mahallesi Muhtarı Gürcan Eroğlu, mahallesinde hayata geçirilen yatırımlarından dolayı Başkan Bilgin'e teşekkür etti.

Saruhanlı İlçe merkezine 32 kilometre uzaklıkta bulunan 215 nüfuslu Şatırlar mahallesi, doğası ve doğal güzellikleriyle dikkat çekiyor.



Saruhanlı'da vefat...

Demirci'de yürekler minik Kerem için birleşti

Kula Devlet Hastanesi’nde uzman hekim kadrosu güçleniyor

Şehit Mehmet Savunmaz, şehadetinin 34. yılında anıldı

Çekiciden savrulan kamyon şarampole uçtu

Koldere’de Kayıp Şahıs Aranıyor!..

Başkan Cıllı’dan yatırım açıklaması

Bayan Voleybolcular Gülşah Durbay anısına Turnuvada mücadele etti

Saruhanlı'da vefat..

Görülmez kaza!..

Başkan Taşkıncan Güven Tazeledi

Saruhanlı'da vefat...

Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 18.08.2020 12:01:00 978 0
Tarih: 18.08.2020 12:01 Güncelleme: 18.08.2020 12:01
Haberi Sesli Oku