Saruhanlı’ya Modern Alışveriş Merkezi Geliyor

Saruhanlı Belediyesi, ilçenin girişine modern ve çok yönlü bir alışveriş merkezi kazandırmak için çalışmalara başladı. Ekonomiye katkı sağlaması, istihdam yaratması ve kente yeni bir görünüm kazandırması beklenen proje, Saruhanlı’nın çehresini değiştirecek.

Yaklaşık 5.272 metrekarelik arsa üzerinde inşa edilecek projede toplam inşaat alanı 17 bin metrekare olacak. Bodrum katta 76 araçlık otopark, sığınak, mescid ve teknik birimler yer alacak. Zemin katta işyerleri ve peyzaj alanları, üst katlarda ise 6 adet 2+1 ve 16 adet 1+1 daire bulunacak. Proje, geniş sosyal alanlarıyla doğa ile iç içe modern bir yaşam sunacak.

Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı, alışveriş merkezi projesinin ilçeye yeni bir kimlik kazandıracağını belirterek, “Seçim döneminde sözünü verdiğimiz, Saruhanlı’nın ilk AVM’sini inşa etmek için çalışmalara başlıyoruz. Yerini herkes merak ediyordu. Saruhanlı kavşağının sağ tarafında, ‘tahta kulübeler’ olarak bilinen bölgede yer alıyor. 26 Ağustos’ta proje ihalesine çıktık, 29 Eylül’de sözleşmesini imzaladık. Allah nasip ederse 60 gün içinde yapım ihalesine çıkacağız” dedi.

Cıllı, projenin sadece bir alışveriş merkezi değil, ilçenin girişine çağdaş bir kimlik kazandıracak önemli bir adım olduğunu dile getirerek şöyle devam etti;

“Bir ilçenin girişi o ilçenin aynasıdır. Gençlerimizin nezih ortamlarda vakit geçirebilmeleri, vatandaşlarımızın konforlu alışveriş yapabilmeleri için çalışıyoruz. Ayrıca karayollarıyla yaptığımız protokol kapsamında, kavşak ve orta refüj düzenlemelerini de belediye olarak biz üstleniyoruz. İlçemizin güzelliğine güzellik katacağız.”

Proje tamamlandığında Saruhanlı, modern bir alışveriş merkezi ve yaşam alanına kavuşarak hem alışveriş hem de sosyal yaşam açısından bölgeye değer katacak.



Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı’ya Modern Alışveriş Merkezi Geliyor

Başıboş Köpekler Koyun Sürüsüne Saldırdı: 3 Koyun Öldü

Yangına karşı başarılı çalışmalarını kutladılar

Saruhanlı’da Vefat…

Toprak yığınına çarpan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Manisa’nın ekonomik vizyonu masaya yatırıldı

Köy kahvesinde bıçaklı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Polise ateş açan iki zanlı tutuklandı

Saruhanlı'da vefat...

Başkan Cıllı, "Mustafa Aktaş Caddesi Yepyeni Yüzüyle Geliyor!"

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Perşembe günü görev yapacak doktorlar

KOLDERE MİLLİ EGEMENLİK PARKI YENİLENİYOR

İzmir'de patlama: Ev yıkıldı, yaralılar var

Saruhanlı’da Her Yaşta Akıl Oyunları Başlıyor!

Yunusemre'nin sultanlarından yeni sezonun ilk galibiyeti

Manisa’nın mobil mamografi aracı Türkiye birincisi oldu

4 yaşındaki Yusuf 350 metrelik Darkale Kanyonu'nu geçti

Düğüne geç kalana sulu ceza

Lütfiye Mahallesi Sakinlerine önemli duyuru!..

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 23.10.2025 16:03:00 281 0
Tarih: 23.10.2025 16:03 Güncelleme: 23.10.2025 16:25
Haberi Sesli Oku