Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10391,7%2,22
  • DOLAR

    32,30% -0,03
  • EURO

    35,09% 0,52
  • GRAM ALTIN

    2404,26% -0,44
  • Ç. ALTIN

    3864,82% -0,30

Saruhanlı Orman Yangınları İçin Tedbir Aldı

Saruhanlı Orman Yangınları İçin Tedbir Aldı

SARUHANLI - Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, yaz aylarında olası orman yangınlarının önlenmesi ve yangınlara müdahale ile ilgili gerekli tedbirleri aldıklarını ifade etti.

SARUHANLI - Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, yaz aylarında olası orman yangınlarının önlenmesi ve yangınlara müdahale ile ilgili gerekli tedbirleri aldıklarını ifade etti.

Saruhanlı İlçesi Orman Yangınları ile Mücadele Komisyonu toplantısı Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz başkanlığında, Kaymakamlık toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıya İlçe Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz Jandarma Komutan Vekili Jandarma Kıdemli Başçavuş Mehmet Tosun, Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Aydın, Orman İşletme Şefi Burak Polat ile diğer komisyon üyeleri katıldı.

Kaymakam Kanyılmaz, toplantı çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada yaz aylarında meydana gelebilecek olası orman yangınlarının önlenmesi ve yangınlara müdahale ile ilgili hususları değerlendirdiklerini, yangın öncesi, esnası ve sonrasında alınacak tedbirleri görüşerek karara bağladıklarını kaydetti. 



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor