Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10391,7%2,22
  • DOLAR

    32,30% -0,03
  • EURO

    35,09% 0,52
  • GRAM ALTIN

    2404,26% -0,44
  • Ç. ALTIN

    3864,82% -0,30

Saruhanlı´nın Öğretmen Kadrosu Ve Eğitim Kalitesi Yükseliyor

Saruhanlı´nın Öğretmen Kadrosu Ve Eğitim Kalitesi Yükseliyor

SARUHANLI - Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık, Eğitim-Öğretim yılı başında yaptıkları bir çalışmayla ilçe merkezine uzak, öğretmenlerin ulaşım nedeni ile fazla tercih etmediği Çullugörece İlkokulu, Büyükbelen, Dilek, Azimli, Gökçeköy, ve Taşd

SARUHANLI - Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık, Eğitim-Öğretim yılı başında yaptıkları bir çalışmayla ilçe merkezine uzak, öğretmenlerin ulaşım nedeni ile fazla tercih etmediği Çullugörece İlkokulu, Büyükbelen, Dilek, Azimli, Gökçeköy, ve Taşdibi Ortaokulları Saruhanlı´nın zorunlu hizmet bölgeleri olarak belirlendiğini söyledi.

Bakanlığın onaylaması ile adı geçen okulların boş kadrolarının tamamı iller arası atamada dolduğunu belirten Işık, şunları kaydetti; ?Artık ilçemizde çalışan öğretmen arkadaşım zorunlu hizmetini yapmak için il dışına gitmek zorunda kalmayacak. İlçemize iller arası atamada 47 öğretmenimiz tercih ederek bu okullarımız başta olmak üzere atanmışlardır. Meslektaşlarımız bu okullarında 7 yıl kalarak zorunlu hizmetlerini tamamlayacaklardır.

Bu da bizi sevindirmiştir. Zira bu okullarımız kadro boşluğundan ücretli- geçici çalışan öğretmenler ile dersler doldurulmaya çalışılmakta idi. Bu yeni kadrolar bu okullarımızın da akademik başarısını yükselteceğine inanıyoruz. İller arsı tayinde İlçemizden giden 12 öğretmenimiz olmuştur. İlçemiz ilimizde talep edilen, tercih edilen bir ilçe haline gelmiştir. Eğitim camiamız adına hayırlı olsun.?

   



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor