SARUHANLI - İL genelinde dev hizmetleri bir bir hayata geçirerek şehre değer katmaya devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı´da kent meydanı, otopark ve gençlik merkezinden oluşan yatırım için kolları sıvadı. Proje için kamulaştırması tamamlanan ve tahliye işlemi gerçekleşen 5 katlı yapının da yıkımı gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, ilçenin göz bebeği olacak yatırımı kısa süre içerisinde Saruhanlı ?ya kazandırmayı planlıyor.

Manisa´nın 17 ilçesinde dev yatırımları hızla hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ?ya kent meydanı, otopark ve gençlik merkezinden oluşan yatırımı kazandırmak için gün sayıyor. İlçede heyecan uyandıran proje için kamulaştırma çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı´nın göz bebeği olacak projeyi ilçeye kısa süre içerisinde kazandırmayı amaçlıyor. Mevcut alanda yapılacak olan proje hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün,? Kamulaştırması tamamlanan ve tahliye işlemi gerçekleştirilen 5 katlı betonarme yapının yıkımı Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ve İtfaiye Dairesi Başkanlığı´nın ortak çalışması neticesinde gerçekleşti. 15 parselden ve 4 bin 338 metre kare alandan oluşan mevcut alanda şuana kadar 13 parselin kamulaştırması yapıldı. 2 milyon 615 bin TL. hak sahiplerine ödeme yapıldı. Kalan 2 adet parselin de 2017 yılı başında kamulaştırmasını yaparak kısa içerisinde ilçeye değer katacak olan yatırıma start vermeyi planlıyoruz? dedi.

Saruhanlı´ya Çok Yakışacak

Modern meydan, otopark ve gençlik merkezinden oluşan yatırımın ilçeye çok yakışacağının altını çizen Başkan Ergün,? Hem araç trafiğini rahatlatacak olan otopark, hem gençlerin kendilerini geliştirebilmeleri amacıyla her türlü faaliyeti yapabilecekleri gençlik merkezi, hem de kentin simgesi olabilecek meydandan oluşan dev proje Saruhanlı ilçemize çok yakışacak? dedi.



Salihi'de Lise Öğrencisi Bıçaklanarak Öldürüldü

Saruhanlılı çiftçiler rahat edecek! Traktörleri artık yüzmeyecek…

Üzüm hasadı başladı, Tariş halen fiyat açıklamadı

Eşinin eski nişanlısını ekmek bıçağıyla katletti! Henüz 16 yaşındaydı...

Saruhanlı'da okul çatısında yangın

GÜZELLİK UZMANI SEDA MANDUZ 3. ŞUBESİNİ SİMAV’A AÇTI

Manisa'da 19 bin 376 sentetik hap ele geçirildi

Eski Muğla Milletvekili Ali Boğa kazada hayatını kaybetti

Smyrna Antik Kenti'nde kazılar sürüyor

Ege Üniversitesinden kuşakları buluşturan parkur

Göztepe - Fenerbahçe maçı öncesi İzmir’de trafik düzenlemesi

Elektrik akımına kapılan DESKİ personeli hayatını kaybetti

SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor

Hukukta yapay zeka dönemi

Müzeye çocuk eli değdi, kurdeleyi çocuklar kesti

SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor

Hukukta yapay zeka dönemi

Manisa nüfusu hızla yaşlanıyor

Büyükşehir Saruhanlı'daki Şehit Kabirlerini yeniliyor

Hasar gören camiden malzeme düşmesi sonucu ölen adam toprağa verildi

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 17.11.2016 18:07:39 1150 0

Tarih: 17.11.2016 18:07 Güncelleme: 17.11.2016 18:07
Haberi Sesli Oku
17.08.2025 10:58:00