SARUHANLI - Saruhanlı´daki mahalle muhtarları, Saruhanlı Belediyesi tarafından organize edilen program kapsamında Zorlu Holding bünyesinde faaliyet gösteren Vestel A.Ş´nin Manisa Organize Sanayi Bölgesindeki tesislerini gezerek burada yerli ve milli imkânlarla üretilen ürünleri incelediler.
Telefon, televizyon, çamaşır makinesi ve buzdolaplarının üretildiği dev fabrikaları dolaşarak yetkililerden bilgi alan Muhtarlar, tesisleri hayranlıkla inceledi.
Mahalle muhtarları, üretim sahasındaki incelemelerinin ardından Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Erdal Haspolat ile öğle yemeğinde bir araya geldi.
Haspolat, burada yaptığı konuşmada Vestel olarak yurtdışında üretilen yabancı markalardan daha kaliteli ürünler üretip cazip fiyatlarda piyasaya sunduklarını, bu nedenle vatandaşların yüklü paralar verip yabancı markalı ürünleri satın almak yerine, yerli ürünleri tercih etmeleri önerisinde bulundu.
Muhtarlar ise Zorlu Holding´in sadece Manisa için değil, Türkiye için önemli bir firma olduğunu ifade ederek, " Vestel´i bugün yakından görme ve tanıma fırsatımız oldu. Üretim tesislerini gezdik. Gördük ve anladık ki Vestel bir dünya devi olmuş. Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu da başarılı ve saygın bir iş adamı kimliğini koruyarak memleketi ve milleti için büyük yatırımlar yapıyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz"
Muhtarlar, organize edilen gezi nedeniyle Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı´ya da ayrıca teşekkür etti.



Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 20.01.2018 18:34:33 1245 0

Tarih: 20.01.2018 18:34
Haberi Sesli Oku
3.05.2025 11:04:00