Tarih: 03.10.2015 12:13

Saruhanlılı Hakemlerden Başkan Ergün´e Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisalı eski futbol hakemi Yunus Yıldırım ile faal hakemler Çağatay Şahan ve Koray Gencerler´i makamında ağırladı.

Ziyarette Manisalı hakemlerin ulusal platformda kenti temsil etmelerinin gurur verici olduğunu dile getiren Başkan Ergün, Büyükşehir Belediyesi´nin kente kazandırdığı tesisler hakkında hakemlere bilgi verdi. 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisalı eski futbol hakemi Yunus Yıldırım ile profesyonel liglerde müsabaka yöneten Çağatay Şahan ve Koray Gencerler´i makamında konuk etti. Ziyaretin kendisini oldukça mutlu ettiğini belirten Başkan Ergün, kariyerini başarılı bir şekilde noktalayan eski hakem Yunus Yıldırım´a yeni hayatında başarılar dilerken, aktif olarak maç yöneten Çağatay Şahan ve Koray Gencerler´e de hakem şansının yanında olduğu, hatasız maçlar yönetme temennisinde bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyesi´nin tesisleşme adına büyük yatırımlar yaptığını hatırlatan Başkan Ergün, geçen sezonu iki kupayla kapatan Manisa Büyükşehir Belediyespor´un bu sezon da futbol ve voleybol branşlarında başarılı olmasını hedeflediklerini söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —