SARUHANLI - Akhisar Belediyespor ile Göztepe, milli maç nedeniyle lige verilen aradan yararlanarak geçen sezonun sonunda hakemliğe veda eden Saruhanlılı eski hakem Yunus Yıldırım, 11 Ekim Pazar günü Manisa´da yapılacak jübile maçında karşı karşıya gelecek.

Manisa 19 Mayıs Stadı´nda saat 15.30´da başlayacak müsabakanın başlangıcında sahada yer alacak olan Yunus Yıldırım, 10´uncu dakikada düdüğünü bir meslektaşına vererek kariyerine nokta koyacak. Yunus Yıldırım, geçtiğimiz sezonun son haftasında yönettiği Beşiktaş-Gençlerbirliği maçının ardından hakemliği bıraktığını açıklamıştı. 

Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tasarlanan ?Milli Eğitim ve TFF el ele, Yeşeren Genç Hakemlere? projesi kapsamında düzenlenen Yunus Yıldırım için ?Jübile? maçı gerçekleştireceklerini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık, şunları kaydetti;

?Türkiye Futbol Federasyonu´nun girişimleri ve Türk hakemliğinin Uluslararası alanda başarılı bir şekilde temsili ile Türk hakemliği değer kazanmıştır. TFF 2015-2016 sezonunda değişen Merkez Hakem Kurulu´nun genç hakemlere değer verdiğini belirtmiş ve Süper Lige yükselme yaşını 22 ye indirmiştir. Bu Proje ile Saruhanlı İlçesinde öğrenim gören lise öğrencilerimize Türk Hakemliğini daha yakından tanıtmak ve sevdirmek amacı taşımaktadır. Saruhanlı İlçesinde gençlerimizi hakemlikle tanıştırmak, onları geleceğin hakemleri olarak görmek birinci gerekçemizdir. Bunun dışında Saruhanlı Anadolu Lisesi Okulumuza, Manisa ve Türk Hakemliğine katkıları bulunan Sayın Yunus Yıldırım hocamıza faal hakemliğe Veda (Jübile) Organizasyonu düzenlemektir.?

Işık, maçtan elde edilecek gelirin bir kısmı Federasyona bir kısmı da Yıldırım´ın çalıştığı okula bağışlanacağını söyledi.

Manisa´nın yetiştirdiği bir hakem olan Yunus Yıldırım için gerçekleşecek bir organizasyonda yer almaktan mutluluk duyacaklarını söyleyen Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel ise, "Yunus Yıldırım, her dönemde sevdiğimiz, saydığımız hakemler arasında yer aldı. Kariyerini bitirme kararı vermiş. Onun veda gününde Göztepe ile bir dostluk maçı oynamaktan mutluluk duyacağız" dedi.



Alaşehir'de zirai alanda yangın

Oğlunu öldürdü, kendini tuvalete kilitledi

Alaşehir’de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

İzmir’de cinayet işledi, Manisa’da jandarmadan kaçamadı

Manisa'da jandarmadan PKK terör örgütüne operasyon: 3 kişi tutuklandı

kanlı infaz: Otomobilinde öldürüldü

Kadın cinayeti davasında mahkemeden emsal karar

Demirci'deki Yeşim Akbaş cinayetinde ikinci duruşma yapıldı

Çocuklarının gözünün önünde cinayet işlemiş

Satırlı saldırgan yakalandı

Hastane bahçesinde vurulan alışveriş merkezi işletmecisi ağır yaralandı

Lunaparkta kan aktı: 2 ölü

Evlat dehşeti: Anne ve babasını öldürüp intihar etti

7 yaşındaki Yüsra’nın acı vedası...Hastaneye yürüyerek gitti cenazesi çıktı…

Parçalara ayrılan erkek cesedinin kimliği belli oldu

Son Dakika... Kan donduran olay! İki ayrı çöp konteynerinde parçalanmış erkek cesedi bulundu

Vahşi cinayet: Eski eşi, kayınvalidesi ve kayınbiraderini öldürdü

Oğlunun kurduğu pusuda eşini kaybeden babayı sıkışan kartuş kurtarmış

Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vermişler

Semiha ölüme itilmiş! Uçurumdan düşen kadının ölümü kaza değil, cinayet çıktı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 7.10.2015 14:46:47 700 0

Tarih: 07.10.2015 14:46

Haberi Sesli Oku