SARUHANLI - Saruhanlı İlçesi?nde bu sabah saat 08.00 itibarı ile vatandaşlar oy vermek için sandık başına gitmeye başladı.

Genç yaşlı 18 yaşını doldurmuş olan herkesin oy kullandığı bu gün oy kullanılan okullarda ilginç manzaralarla karşılaşmak mümkün.

Kalabalık olmadan oylarını kullanmak isteyen engellilerin, sandık başlarına erken gittikleri gözlendi. Ortopedik engelliler, yürüme güçlüğü çeken yaşlılar ve görme engelliler, binaların üst katlarında bulunan sandıklara ulaşmak için merdivenleri çıkmakta hayli zorlandı. Engellilere yakınları ve sandık görevlileri yardımcı oldu.

Bedensel Engelli ve Saruhanlı Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Latif Aydemir (38),Saruhanlı Yılmaz Mahallesi Şehit Mustafa Sonkaya İlkokulu ikinci katındaki 1126 nolu sandıkta oyunu kullandı. Aydemir?e yakınları sandalye üzerine oturtarak kucaklayıp oy kullandırdılar. Dernek Başkanı Aydemir AA muhabirine yaptığı açıklamada, kurumlarda hizmet alımı yaptıkları sırada bu tür zorluklarla sıkça karşılaştıklarını, bu günde oy sandığının birinci kat varken niçin ikinci kat kullanıldığını bir anlam veremediğini söyledi.

Aynı sandıkta oy kullanan Zühre Aydemir (83)?de yakınlarının yardımıyla sandık başına gittiği gözlendi.    



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 7.06.2015 19:09:47 1372 0

Tarih: 07.06.2015 19:09
Haberi Sesli Oku

Gündem

Gündem Haberleri
2.05.2025 17:05:00