Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10713,94%0,66
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,00% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2504,40% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4010,02% 0,18

Saruhanlı’da Öğretmenlere P4c (Çocuklar İçin Felsefe) Eğitimi

Saruhanlı’da Öğretmenlere P4c (Çocuklar İçin Felsefe) Eğitimi

Saruhanlı’da çocuklarda eleştirel, yaratıcı, birlikte düşünme ve işbirliğine dayalı düşünce becerisi kazandıracak, sorgulayıcı ve birbirlerinin düşüncesine saygılı öğrencilerin yetişmesine katkı sağlaycak bir pedogojik eğitim olan

SARUHANLI - Saruhanlı’da çocuklarda eleştirel, yaratıcı, birlikte düşünme ve işbirliğine dayalı düşünce becerisi kazandıracak, sorgulayıcı ve birbirlerinin düşüncesine saygılı öğrencilerin yetişmesine katkı sağlaycak bir pedogojik eğitim olan P4C Saruhanlıda görev yapan farklı branşlarda 20 Ortaokul öğretmenine verildi.

Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ve 2021 Teknik Destek kapsamında kabul edilen P4C (Çocuklar İçin Felsefe) Eğitimi Analiz Kariyer Danışmanlık Eğitim Özel İstihdam ve İnsan Kaynakları Tic. Ltd. Şti. Eğitmeni Ceren İPLİKÇİ tarafından bir haftalık sürede verildi.

Eğitimin sonunda Saruhanlı Kaymakamı Sayın Necmettin Yalınalp, İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Osman Aguş ve Eğitmen Ceren İplikçi tarafından sertifikalar verildi. Tören sonunda Saruhanlı Kaymakamı Necmettin Yalınalp ve Milli Eğitim Müdürü Dr. Osman Aguş’un da katıldığı küçük bir atölye çalışması da yapıldı.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor