Anahtar Kelimeler: Saruhanlı Karaca Rüzgârı

SARUHANLI - Saruhanlı Belediyesi tarafından düzenlenen “13. Altın Üzüm ve Kültür Festivali” etkinlikleri kapsamında Saruhanlı'da sahne alan Işın Karaca, ilçe halkına muhteşem bir gece yaşattı.

Saruhanlı’da ilçenin başlıca gelir kaynağı olan üzümün tanıtımı ve daha geniş çevrelere duyurulması için düzenlenen “13. Altın Üzüm ve Kültür Festivali”nin son gecesinde Işın Karaca sahne aldı.

İlçedeki 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi meydanında düzenlenen konseri Kaymakam Necmettin Yalınalp, Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Emniyet Müdürü Mustafa Akol, İlçe Jandarma Komutanı Coşkun Kökce, CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, sivil toplum örgütü temsilcileri ve ilçe halkı coşkuyla izledi.

Havai fişek gösterisi ile başlayan konserde sahne alan şarkıcı Işın Karaca, konser alanını dolduran binlerce hayranına birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi. Danslarıyla da izleyenlerin beğenisini kazanan güzel şarkıcı, pop ve arabesk müziğine ait eserlerden okudu.

Programda sahneye çıkan Kaymakam Necmettin Yalınalp ve Belediye Başkanı Zeki Bilgin, davetlerini kırmayıp Saruhanlı’ya gelerek ilçe halkına unutulmaz bir gece yaşatan Işın Karaca'ya teşekkür ederek, sanatçıya çiçek ve yöresel ürünlerden oluşan hediye sepeti sundular.

 

Belediye Başkanı Zeki Bilgin, konserde yaptığı konuşmada yörenin başlıca geçim kaynağı olan üzüm ve festival hakkında bilgi vererek şunları kaydetti;

 

"Üreticilerimiz için üzüm alın teridir, üzüm emektir, üzüm ekmektir. Üzüm umuttur. Üzüm hayattır. Kısacası üzüm her şeydir. Bu yörede artık üzüm denilince Saruhanlı, Saruhanlı denilince üzüm hafızalarda canlanmaktadır. 31 Mart 2019 tarihinde yapılan seçimlerde Saruhanlı sevdasıyla ve hemşerilerimizle kurduğumuz gönül ittifakı ile yola çıktık. Önce rabbimin izni, sonra sizlerin desteğiyle "Her şey güzel oldu" olmaya da devam ediyor. Saruhanlım, her şeyin en iyisine layıktır. Sanatçının da en iyisine layıktır dedik, sizleri Işın Karaca ile buluşturduk.

Nasıl demiştik meydanlarda; "Tepeden tırnağa cesaret, her şey Saruhanlı'yı sevmekten ibaret" Bu cesareti de, özgüveni de sizlerden alıyorum. Hepinizde Allah razı olsun.

Seçimlerin üzerinden 6 ay geçti. 6 ay içinde üçüncü büyük konserimizi düzenliyoruz. 6 ay gibi kısa bir zamanda çok sayıda sosyal ve kültürel faaliyete imza attık. Bundan sonraki süreçte de sizler için sanatsal alanda onlarca program gerçekleştireceğiz."

 



GÜLŞAH DURBAY İÇİN DÜZENLENEN TAZİYE PROGRAMI DUALARLA TAMAMLANDI

Kafa kafaya çarpışan araçlar çıkan yangında küle döndü

Yerli Malı Haftası'na Togg damgası

Kayıp muhtarın cesedi varilde çıktı

SARUHANLI’DA VEFAT…

SARUHANLI’DA 2025 YILI İLÇE İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

Yangın felaketi

Çınaroba ikinci yarıda açıldı: 3-1

Edirne Deplasmanın Galibi Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı

Paşaköy namağlup yola devam

Develispor'dan beş yıldızlı galibiyet

Saruhanlı Devlet Hastanesinde bugün görev yapacak doktorlar

polisi yaralayan motosiklet sürücüsü tutuklandı

Kiralık evde 82 düzensiz göçmen yakalandı

Yeni yıl öncesi 6 ton sahte alkol ele geçirildi

Halk eğitim merkezleri istihdama katkı sağlıyor

Koldereli çocuklarından Başkan Durbay’a duygusal veda!

Genel Başkan Özel, Durbay ailesiyle beraber taziyeleri kabul etti

Manisa’da eğitim camiasının acı günü

eTwinning 16. Ulusal Konferansı'nda Saruhanlı'dan Büyük Başarı

Dart Yıldız Kızlar İl Birinciliği Halitpaşa’dan

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 5.10.2019 16:50:00 3321 0
Tarih: 05.10.2019 16:50 Güncelleme: 05.10.2019 16:50
Haberi Sesli Oku