Anahtar Kelimeler: Saruhanlı ' Çocuk Kulübü Açıldı

SARUHANLI - Saruhanlı Belediyesi tarafından çocuklar için inşa edilen "Selçuk Recep Terzi Çocuk Oyun Kulübü" İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in de katıldığı törenle hizmete açıldı.

Açılışa Soyer'in yanı sıra Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, CHP Manisa İl Başkan Semih Balaban, CHP İlçe Başkanı Hasan Levent, İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Abacı, Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Saruhanlı Belediyesi Halk oyunları ekibinin gösterisiyle başlayan programda konuşan Başkan Bilgin, Saruhanlı Belediyesi olarak 2 yılda çok büyük yatırımlara imza attıklarını ifade ederek şunları kaydetti;

"Çocuklarımız burada oyunlar oynayıp hoşça vakit geçirebilecek. Onlar için ne yapsak azdır. Çünkü onlar bu ülkenin geleceğidir. Onlar bizim yarınlarımızdır. Yarınlarımızın aydınlık ve güçlü olması için, çocuklarımızı böylesi güzel ortamlarda yetiştirmeliyiz. Bizler bu tesisi inşa ederken, tesisin yapımına büyük katkılar sunan ve yaklaşık maliyetin üçte ikisini karşılayan İş Adamı Aziz Terzi’nin merhum babası Selçuk Recep Terzi’nin adını buraya verdik. Katkılarından dolayı Aziz Terzi'ye teşekkür ediyor, merhum babası Selçuk Recep Terzi'yi rahmetle yad ediyorum. Çocuk Oyun Kulübümüzün Saruhanlımız için hayırlı olmasını diliyorum"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer ise Saruhanlı'ya kazandırdığı eserden dolayı Başkan Bilgin'i kutladığını dile getirerek şöyle konuştu:

"Zeki başkanımı kutluyorum. Pandemi döneminde böyle bir tesise öncelik vermek ve bu eseri ortaya çıkartmak onun hayata nasıl baktığının göstergesidir. Çünkü yöneticiler kaynakları kullanırken tercihlerde bulunurlar. Kimi burada Gediz dururken, Gediz'i temizlemek dururken İstanbul'da bir kanal açmak için devletin, milletin kaynaklarını aktarmayı planlar. Kimisi, çocuklarımız geleceğe iyi yetişsinler bu günlerini mutlu geçirsinler diye elindeki kıt kaynakları çocuklara ayırır. O nedenle yöneticileri birbirinden ayıran en büyük meziyet budur. İyi yönetici çocuklara, eğitime ve geleceğe yatırım yapan yöneticidir. "

Törendeki konuşların ardından kurdelesi kesilen Çocuk Oyun kulübü hizmete açıldı. Başkan Bilgin, Başkan Soyer'e tesisi gezdirerek bilgi verdi.



Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 18.07.2021 16:23:00 990 0
Tarih: 18.07.2021 16:23 Güncelleme: 18.07.2021 16:23
Haberi Sesli Oku