Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10643,6%3,14
  • DOLAR

    32,20% 0,00
  • EURO

    35,07% 0,22
  • GRAM ALTIN

    2535,25% 1,40
  • Ç. ALTIN

    4002,98% 0,00

Saruhanlı’da Anadolu Masalları Öğrencilere Anlatıldı

Saruhanlı’da Anadolu Masalları Öğrencilere Anlatıldı

Saruhanlı Cumhuriyet İlkokulunda e Twinning Projesi kapsamında Anasınıfı öğretmenleri Ayşe Akkan ve Nazmiye Akbuğa tarafından uygulanan ‘Masal Müzesi’ projesinde ‘Ayağına Diken Batan Serçe’, ’Bit Hatun ile Pire Bey’ ve ‘Altın Balt

SARUHANLI - Saruhanlı Cumhuriyet İlkokulunda e Twinning Projesi kapsamında Anasınıfı öğretmenleri Ayşe Akkan ve Nazmiye Akbuğa tarafından uygulanan ‘Masal Müzesi’ projesinde ‘Ayağına Diken Batan Serçe’, ’Bit Hatun ile Pire Bey’ ve ‘Altın Balta’ Anadolu masalları öğrencilere uygulamalı olarak anlatıldı.

Proje sonunda anasınıfı öğrencileri ve velileri tarafından evlerinde bu masallar ile ilgili yapılan malzemelerin sergilendiği Masal Müzesi açıldı. Projenin amacı masal kahramanlarını çocuklar için daha görünür kılmak,  masal kahramanları aile-öğretmen-öğrenci işbirliği içerisinde atık malzemeler ile tasarlanmış masal müzesi oluşturuyor.

Proje kapsamında, Cumhuriyet İlkokulunda Masal Müzesi açılışı, veli-öğrenci katılımı sertifika töreni ve öğrenciler tarafından hazırlanan müzikli orff gösterisi sosyal mesafe ve maske kurallarına dikkat edilerek gerçekleştirildi. Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Osman Aguş, Şube müdürü Umut Özdemir, Cumhuriyet İlkokulu müdür ve müdür yardımcıları, Cumhuriyet Ortaokulu müdür ve müdür yardımcıları, okul aile birliği, veliler e öğrenciler katıldı.  Programda veli ve öğrencilere İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Osman Aguş, Şube Müdürü Umut Özdemir ve okul müdürleri tarafından katılım sertifikaları verildi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor