Saruhanlı’da 10 mahalleyi kapsayan güzergâh yolu asfaltlanıyor

Saruhanlı’da yaklaşık 10 mahallenin ulaşımını sağlayan grup yolunda başlatılan asfalt çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

Hem trafik güvenliğini sağlayacak hem de mahalle sakinlerinin ulaşımlarını daha rahat bir şekilde gerçekleştirebilmelerini sağlayacak yol çalışmaları için MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu ve Hatıplar Mahalle Muhtarı Ahmet Şahin, Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür etti. 

2023 asfalt sezonuna 750 kilometrelik asfalt hedefiyle başlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarına il genelinde devam ediyor. Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalar doğrultusunda Manisa’dan İzmir’in Kınık ilçesi ile Saruhanlı-Akhisar Arabacıbozköy mahallesi bağlantı yolunu da kapsayan grup yolunda başlatılan asfalt çalışmaları sürüyor. İlk olarak genişletme, menfez uygulamaları ve temel dolgu çalışmalarının gerçekleştirildiği grup yolu, hem trafik güvenliğini sağlayacak hem de mahalle sakinlerinin ulaşımlarını daha rahat bir şekilde gerçekleştirebilmelerini sağlayacak. MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Şerafettin Yüncüoğlu, Saruhanlı Belediye Meclis Üyeleri Esat Haçin ve Bayram Gürdemir ile Hatıplar Mahallesi Muhtarı Ahmet Şahin de çalışmaların yerinde takip ediyor. 

“Cengiz Ergün’e Teşekkür Ediyorum”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde, büyük ve önemli bir yatırımın yapıldığını belirten MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu, “Yıllardır atıl durumda olan bu yolların yapılmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Bu bölgedeki mahallelerimiz, yapılan yolları kullanarak İstanbul ve Çanakkale güzergâhlarına ulaşabilecekler. Saruhanlımıza ve mahallelerine yaptığı hizmetler nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum” dedi. 

“Allah Razı Olsun”

Hatıplar Mahalle Muhtarı Ahmet Şahin ise, “Cengiz başkanımızdan Allah razı olsun. Yol medeniyettir. Bu bölgeye yapılan çalışma da bizler için çok önemli. Büyük bir çalışma oldu. Şahsım ve halkımız adına başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçen tüm ekiplere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.



Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 24.07.2023 15:39:00 2560 0
Tarih: 24.07.2023 15:39 Güncelleme: 24.07.2023 16:14
Haberi Sesli Oku