Tarih: 07.03.2017 19:49

Saruhanlı´da Yeşilay Haftası Kutlandı

Facebook Twitter Linked-in

Saruhanlı´da Halitpaşa Mahallesi Gazi Fatih Eğitim kurumlarında 1-7 Mart Yeşilay Haftası kapsamında etkinlik düzenlendi.

Gazi Fatih Eğitim kurumları konferans salonunda gerçekleşen programa Saruhanlı belediye Başkan vekili Eşref Doğrukıran, İl Afat Müdürü Şinası Yılmaz, okul müdürleri, Saruhanlı ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı İtfaiye amirliği, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, AFAD, İl Sağlık Müdürlüğü 112 ekipleri, UMKE, Kızılay, AKUT, ekibi Gazi Fatih Eğitim kurumlarında ile yapılan tatbikat gerçeği aratmadı.

Okul bahçesinde gerçekleşen Tatbikat gereği okula alarm çalması üzerine Sınıfta derste olan öğrenciler ilk çalan siren ile sıraların altına saklanırken, ikinci siren ile birlikte okulu koşarak tahliye ettiler. Dışarıda sıra olan sınıflarda sayım yapılırken, eksik olan öğrenciler belirlendi. Daha sonra yetkililere haber verilerek yardım istendi. Daha sonra okula gelen ekipler öğrencileri mahsur kaldıkları yerden kurtardılar.

Programda resim ve şiir kapsamında Yeşilay haftası kapsamında plaket takdim ettik. Öğrencilerimiz depreme karşı bilgilendirildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —