Tarih: 10.01.2017 17:32

Saruhanlı´da Yeniden Başlayan Kar Hayatı Olumsuz Etkiledi

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI - Saruhanlı´da iki gün aradan sonra yeniden yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Araçlar yollarda gitmekte zorlanırken vatandaşlar ise kartopu oynayarak karın keyfini çıkardı.
Yollarda çalışma yapılmadığı için araçlar gitmekte zorlanırken, öğrenci servisleri de saatlerce yollarda beklemek zorunda kaldı. Kar yağışının keyfini ise öğrenciler ve vatandaşlar çıkardı. Şehrin çeşitli yerlerinde bir taraftan kardan adam yapan vatandaşlar, bir taraftan da kartopu oynayanlar karın keyfini çıkarırken, tıkanan trafik nedeniyle Salıpazarı önünde ise araçlar zor anlar yaşadı.
Kardan dolayı çok sayıda aracın trafiğe çıkamadığı Saruhanlı´da vatandaşların toplu taşıma araçlarını kullanması konusunda yetkililer uyarılarda bulunuldu.
-Okullar tatil-
Öte yandan Saruhanlı´da okullar kısmen tadil edilirken, Demirci ve Gördes ilçelerinde okullar tatil edildi. Kula Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada ise kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitimin olduğu 9 mahallede okullar bir gün tatil edildi. Selendi, Turgutlu, Şehzadeler, Yunusemre ilçelerinde de yoğun kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitimin olduğu okullarda eğitim öğretime bir günlük ara verildiği açıklandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —