SARUHANLI - Saruhanlı Kaymakamlığının´da hizmet binası olarak kullandığı Hükümet Konağında düzenlenen yangın tatbikatı gerçeğini aratmadı. 

Bakanlar Kurulu´nun 27 Kasım 2007 tarihinde 20071 12937 sayılı kararı ile yürürlüğe konulan ?Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik? hükümleri gereği Saruhanlı Hükümet Konağın´da yangın tatbikatı düzenlendi.

Manisa Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürü Müdürü Bekir Şen´in yönettiği tatbikata, Hükümet Konağında ki kurumlarda çalışan personel katıldı. 

Yangın tatbikatın da heyecan dolu anlar yaşanırken, Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü elemanları tatbikatı gerçekleştirdi. 

Manisa Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürü Müdürü Bekir Şen´in verdiği teorik eğitimden sonra Hükümet Konağı önünde tatbikata başlandı. Düzenlenen tatbikatta binada çalışan personel olası bir doğal afet ve yangında ne yapacaklarını ve nasıl davranacaklarını öğrenirken, yapılan tatbikat gerçeği aratmadı. 

Eğitimde yangın söndürme alet ve edevatlarının tanıtımı ve bakımı, yangına ilk müdahalenin önemi, yangın organizasyonu ve haberleşme, yangın esnasında dikkat edilmesi gereken konularda bilgi verildi. 

Tatbikatın sonunda gazeteciler açıklama yapan İlçe Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Tatbikatın, hükümet konağı çalışanlarını bilgilendirmek, bu konuda tecrübe sahibi olmalarını ve olası bir doğal afette hazırlıklı olmalarını sağlamak amacıyla yaptıklarını belirten, ?bu tatbikatın gerçekleşmesinde her türlü katkıyı veren Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürü Bekir Şen ve Şube Müdürü Şinasi Yılmaz ile tüm Afet ekibine teşekkür ediyorum.? Dedi.



Saruhanlı Jandarmadan tefecilere operasyon: 5 gözaltı

Korkunç olay! Kızını ve torununu öldürdü

Köprü altında cansız bedeni bulunmuştu! Döverek öldürüldüğü ortaya çıktı

Bıçaklı kavga: 1 ölü

Öz kızına cinsel istismarda bulunan baba yakalandı

Kendi evini ve araçlarını yakıp, olan biteni böyle izlemiş

Haber alınamayan şahıs evinde silahla vurulmuş halde bulundu

Develi’de traktör hırsızlığı

Kula’da art arda üç yangın

Cesedi 3 gün sonra asansör boşluğunda bulundu

Haber alınamayan şahsın cansız bedeni denizde bulundu

Başından vurulmuş halde ölü olarak bulundu

Halitpaşa’da ekili alanda yangın çıktı

Alaşehir'de zirai alanda yangın

Oğlunu öldürdü, kendini tuvalete kilitledi

Alaşehir’de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

İzmir’de cinayet işledi, Manisa’da jandarmadan kaçamadı

Manisa'da jandarmadan PKK terör örgütüne operasyon: 3 kişi tutuklandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 17.12.2015 14:57:19 402 0

Tarih: 17.12.2015 14:57

Haberi Sesli Oku