Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10400,48%-0,77
  • DOLAR

    32,23% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2408,44% -0,66
  • Ç. ALTIN

    3892,16% 0,21

SARUHANLI´DA ULAŞIMDA MODERN DÖNÜŞÜM

SARUHANLI´DA ULAŞIMDA MODERN DÖNÜŞÜM

SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı Şoförler Odası Başkanı Mehmet Arguz ile birlikte ilçedeki kooperatif başkanlarını konuk etti.

SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı Şoförler Odası Başkanı Mehmet Arguz ile birlikte ilçedeki kooperatif başkanlarını konuk etti.

Başkan Ergün, Saruhanlı ilçesinde ulaşımda yapılacak modern dönüşüm hakkında kooperatif başkanlarına bilgi vererek, görüş alışverişinde bulundu.

Saruhanlı Şoförler Odası Başkanı Mehmet Arguz ile birlikte ilçede hizmet veren kooperatif başkanları, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´ün konuğu oldu. Ziyarette, Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz de yer aldı. Manisa´nın büyükşehir olmasıyla birlikte il genelinde en iyi hizmetleri kazandırabilmek adına çalışmalarını gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Ergün, ?Bu hizmetlerin en önemlilerinden biri de il genelinde ulaşım planlarının yapılması. Bizde bu konuda ulaşım master planının ihalesini yaparak, saha çalışmalarına başladık. İl genelinde hem araç sahiplerinin memnuniyetiyle, hem idarenin memnuniyetiyle her şeyden önce vatandaşın memnuniyetini sağlayarak hizmetleri her köşeye götürebilmeliyiz? dedi.

İl genelinde, engelli ve 65 yaş üstü vatandaşların rahatlıkla kullanabileceği araçların dönüşümlerinin başladığını sözlerine ekleyen Başkan Ergün, ?Yasalar ve kanunlar bize belli süreler veriyor. Bu anlamda geçtiğimiz dönem Manisa merkezinde yapmış olduğumuz engelli ve 65 yaş üstü vatandaşların kullanabileceği araçların dönüşümlerini Ocak 2016´tan itibaren il genelinde gerçekleştirmemiz gerekiyor. Muradiye´nin, Soma´nın dönüşümü oldu. Diğer ilçelerimizdeki kooperatif başkanlarımızla da görüşmelerimizi gerçekleştirerek modern dönüşümü safha safha gerçekleştiriyoruz. İnşallah hayırlısı olur? diye konuştu.

Ulaşımdaki dönüşümün hızlı bir şekilde gerçekleşmesini temenni eden Şoförler Odası Başkanı Mehmet Arguz da,?Saruhanlı merkez ve mahallerindeki kooperatif ve taşıyıcı temsilcilerimizle bir araya gelerek bizi dinlediğiniz için teşekkür ederiz. Bu değişim olacak. Her değişim gibi sancıları olacaktır. Bunu en az zararla atlatarak, hızlı bir şekilde faaliyete geçmesini istiyoruz? dedi.

İlçe ulaşımında gerçekleşecek olan dönüşüm hakkında teknik bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz de, dönüşümün şehir için toplu taşıma araçlarına entegre ederek yapılacağını vurguladı. Konuşmaların ardından Başkan Ergün, kooperatif başkanları ve taşıyıcı temsilcilerinin taleplerini dinleyerek, ulaşımdaki modern dönüşümü paylaştı.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor