8.850 Hektar Orman Alanı Tapulandı

SARUHANLI - Tapu ve Kadastro ile Orman Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle 3402 sayılı Kadastro Kanunu kapsamında Saruhanlı´da ki orman kadastrosu tamamlandı.

Orman Kadastrosu tamamlanan 107 tapu Manisa Kadastro İl Müdürü Hanifi Sitemoğlu´nun da hazır bulunduğu törenle Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz tarafından Saruhanlı Malmüdürü Selçuk Şahin´e teslim edildi.

Manisa Kadastro İl Müdürü Hanifi Sitemoğlu pilot il seçilen Manisa´da 354 Mahallede ve 157 bin 164 hektar alan üzerinde 8 yüklenici firma tarafından yapılan çalışmalar sonucunda tamamlandığını söyledi. Sitemoğlu Saruhanlı´da ise 17 Mahalle´de 8.850 hektar orman kadastrosu çalışması yapıldığını dile getirdi.

Manisa Tapu ve Kadastro il Müdürü Hanifi Sitemoğlu tapu dağıtım töreninin ardından Kardelen Gazetesine yaptığı açıklamada, 2015 Yılında 3402 sayılı Kadastro kanunun ek 5´inci maddesi gereğince Manisa İl genelinde aralarında Saruhanlı´nın da bulunduğu 223 birimde orman kadastro çalışmaları sona geldiğini söyledi.

Gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda Saruhanlı İlçesinde 17 Mahallesinde Orman Kadastrosunda 107 parselin ölçümlerini gerçekleştirdiklerini ifade eden Sitemoğlu, şunları kaydetti; ?8.850 hektar alanın tapuları düzenlendi. Orman idaresince bu mahallelerde programlanan süre içerisinde 2/B çalışmaları yapılacak. Bu konuda emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.?

Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz´da orman kadastro çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.



Saruhanlı'da vefat..

Görülmez kaza!..

Başkan Taşkıncan Güven Tazeledi

Saruhanlı'da vefat...

Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 5.02.2016 16:09:12 886 0
Tarih: 05.02.2016 16:09 Güncelleme: 05.02.2016 16:09
Haberi Sesli Oku