Ay Yıldız´lı Bayrak İlgi Çekti

SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği kapsamında Saruhanlı Saruhanbey Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi ve Saruhanlı Devlet Hastanesi´nin bahçelerine çevre düzenlemesi yaptı. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi, yerleşim alanlarında daha güzel ve estetik görünüm kazandırmak amacıyla sürdürdüğü çalışmalarına bir yenisini ekleyerek Saruhanlı´da Devlet Hastanesi bahçesi ile Saruhanbey Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi bahçesinde peyzaj uygulaması yaptı. Peyzaj uygulamasında yeşil alanlar, menekşe ekimi ve taştan ay yıldız görünümü oluşturuldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinatör Müdürü Ramazan Hakan Ulak çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, "Saruhanlı İlçemizi Hercai Menekşe dikimi gerçekleştirerek İlçemizin Devlet Hastanesi bahçesi ile Saruhanbey Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi bahçelerinin görüntüsünü güzelleştirdik. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. Bize park ve yeşil alanların çiçeklendirilmesine verdiği önem için Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün´e teşekkür ediyorum." dedi. 



Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 5.02.2016 16:58:06 688 0

Tarih: 05.02.2016 16:58
Haberi Sesli Oku
3.05.2025 11:04:00