Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Merkez 1. Amatör Küme’de mücadele eden Mütevelli Belediyespor ve Hacırahmanlıspor kulüplerine malzeme yardımında bulundu.

Sporun içinden gelen bir başkan olarak amatör spor kulüplerinin yaşadığı sıkıntıları iyi bildiğini belirten Başkan Ergün, spora ve sporcuya desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Manisa merkez 1. Amatör Küme’de mücadele eden Hacırahmanlıspor ve Mütevelli Belediyespor kulüp yönetici ve antrenörleri Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti.

Mütevelli Belediye Başkanı Süleyman Kahramanlar, Mütevelli Belediyespor Kulüp Genel Sekreteri Halil Güner, Kulüp Yöneticisi Adnan Kocacık, Antrenör Muharrem Kazer, Hacırahmanlıspor Kulüp Başkanı Kemal Dönmez ve Antrenör Akif Taşçı, Başkan Ergün’ü selamlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Her iki kulübe ikinci devre öncesi kaliteli malzemelerden oluşan 25’er adet eşofman, 20’şer adet top, 20’şer çift krampon, 11’er adet bip, 2’şer adet kaleci eldiveni, 25’er adet yağmurluk ve 25’er adet de tekmelikten oluşan malzemelerden hediye eden Başkan Ergün, malzemelerin kaliteli yapıldığını ve uzun süre kullanılabileceğini belirterek, futbolcuların iyi günlerde kullanmasını diledi.

Amatör kulüplerin sıkıntılarını en iyi bilenlerdeniz

Göreve geldikleri ilk günden beri amatör spor kulüplerinin yanında olduklarını, deplasman giderlerine kadar merkezde mücadele eden futbol kulüplerine destek verdiklerini hatırlatan Başkan Ergün, “İnşallah büyükşehirde bu hizmetler, tüm kulüplerimizi kapsayacak şekilde planlanacaktır. Sporun içinden gelen bir başkan olarak amatör kulüplerin yaşadığı sıkıntıları en iyi bilenlerdenim. O açıdan az da olsa, karınca kararınca bir desteğimiz olsun. Güle güle kullanın” dedi.

Başkan Ergün’e forma hediye edildi.

Yaklaşık 5 yıldır Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte çalıştıklarını ifade eden Mütevelli Belediye Başkanı Süleyman Kahramanlar da, “5 yıldan beri gerek kasabamıza gerek sporla ilgili bize önemli katkılarınız oldu. Bu nedenle sizin için hazırladığımız 45 numaralı formayı size hediye etmek istedik” dedi. Konuşmanın ardından Mütevelli Belediye Başkanı Süleyman Kahramanlar, üzerinde Başkan Ergün’ün isminin yer aldığı 45 numaralı Mütevelli Belediyespor formasını Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e takdim etti.



Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

Yarbay Melih Gülova şehadetinin yıldönümünde Manisa’da anıldı

Başkan Zeyrek'in avukatından yazılı açıklama

Ferdi başkanın ailesine taziye akını devam ediyor

Ferdi Zeyrek'in ölümünde 'bilirkişi raporu' netleşiyor

Özgür Özel'den Ferdi Zeyrek’e Son Veda!..

Ferdi Zeyrek için taziye kabulüne başlandı

Binlerce Manisalı, Ferdi Başkanlarını gözyaşlarıyla uğurladı

Özgür Özel Zeyrek ailesini biran olsun yalnız bırakmadı

Belediye önüne Başkan Zeyrek’e acı veda

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 17.01.2014 16:59:17 535 0

Tarih: 17.01.2014 16:59
Haberi Sesli Oku
18.06.2025 12:38:00