Tarih: 26.08.2015 17:50

Saruhanlı´da Kamerasız Okul Kalmadı

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI - Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık, Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 54 okulda güvenlik kamerası sisteminin tamamladığını bildirdi.

Saruhanlı´nın Merkez ve mahallesinde eğitim veren 54 okulda güvenlik kamerası sistemi kurduklarını ifade eden İlçe Müdürü Işık, ?Tüm okullarımız gece görüşlü kamera sistemleriyle denetlenmektedir. 48 okulumuz kendi imkânlarıyla güvenlik kamerası edinerek taktırdı. Ancak 6 okulumuz imkânsızlık nedeniyle güvenlik kamerası taktıramamıştı. Bu okullarımızı da kurum olarak biz taktırdık ve şu an itibarı ile kurumumuza bağlı 54 okulumuzda güvenlik kameramız tamamlanmış oldu.? Dedi. 

Okullarda bina ve öğrenci güvenliğini önemsediklerini anımsatan Işık, ?Bu anlamda geçen yıldan bu yana okullarımıza güvenlik kamerası takılmaktadır. En son 6 okulumuz kalmıştı. Bu okullarımızda İlçe Milli eğitim Müdürlüğümüzce kamera sistemi ile güvenli hale getirildi. Okullarımız ve öğrencilerimiz bu sayede güvence altına alınmıştır. Yöneticilerimiz, öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olsun.? Şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —