SARUHANLI - Saruhanlı İtfaiye Amirliği, yeni hizmet binasında görevine başladı. Modern araçlar ve yenilenen itfaiye amirliği ile ilçede hizmet veren Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, herhangi bir ihtiyaç durumunda pratik ve hızlı bir şekilde yangın ve diğer afetlere anında müdahale edebiliyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı´da fiziki yetersizlik yaşanan itfaiye amirliğini yenileyerek, ilçe sakinlerinin hizmetine sundu. Yeni hizmet binasıyla, yangın ve diğer afetlere pratik ve hızlı bir şekilde ulaşarak olası can ve mal kaybını asgari düzeye indireceklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Ali Gül, ?Vatandaşlarımıza daha verimli hizmet verebilmek adına fiziki yetersizlik gelen noktalarda hizmet binalarımızı yeniliyoruz. Bu anlamda Saruhanlı ilçemizde de itfaiye amirliğimizi yenileyerek vatandaşlarımızın hizmetine sunduk? dedi.

İtfaiye Personeli Göreve Hazır 

Vatandaşların can ve mal güvenliğinde önemli bir görev üstlenen itfaiye teşkilatını Manisa´da gün geçtikçe güçlendirdiklerini de belirten Gül, ?Olası ihtiyaç halinde Saruhanlı ilçemizde de modern araçlarımız ve donanımlı itfaiye personelimiz ile vatandaşlarımızın hizmetindeyiz? dedi.



'Delirten hastalık' kabusundan 3 yılın sonunda kurtulabildi

Kayıp köpeğini bulana 50 bin lira verecek

Ege Üniversitesi radyoterapide Avrupa’nın eğitim üssü oldu

Efsane müzikal 'Hisseli Harikalar Kumpanyası'na İzmir'de yoğun ilgi

Lösemili çocuklara anlamlı destek

Manisa'da öğretmenlere çifte bayram

Radikal Eğitim Kurumları, Öğretmenler Günü davetinde buluştu

Freni tutmayan otomobil park halindeki araçlara çarptı: 1 yaralı

Trafik kazası, birisi ağır 2 yaralı

Kız kardeşine şaka yapmak istedi gözaltına alındı

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Gürhan Özcan’ın Acı Günü: Annesi Münevver Özcan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Saruhanlı'da vefat...

Kan donduran vahşet: Aile evlerinde ölü bulundu, komşular şokta!

Ticari taksiyle geldikleri ilçede 2 milyon TL'lik dolandırıcılık yaptılar

Ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17’si çocuk 21 kişi kurtarıldı

İş kazası: 55 yaşındaki Şahıs hayatını kaybetti

Ünlü profesör Canan Karatay eşini kaybetti! Ölümüyle sarsıldı

Bilişimde ortak akıl

Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 27.09.2016 12:05:24 826 0
Tarih: 27.09.2016 12:05 Güncelleme: 27.09.2016 12:05
Haberi Sesli Oku