SARUHANLI - Saruhanlı Devlet Hastanesinde kurulması planlanan fizik tedavi ünitesi son aşamaya geldi.

Saruhanlı Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Teoman Şen konuyla ilgili Kardelen Gazetesi Muhabirine yaptığı açıklamada,  Kurulması planlanan fizik tedavi ünitesinin donanım çalışmaları Belediyenin katkılarıyla son aşamaya geldiğini söyledi.

Son sistem ve Modern Fizik tedavi ünitesinin cihazları alınarak kurulmaya başlandığını belirten Şen, şunları kaydetti; ?Hastanemizden eğitim almak üzere ilgili personeller Manisa Devlet Hastanesine gönderdik. Çok kısa bir süre içerisinde hastanemize gelecek Fizyoterapist ile fizyoterapi hizmetimiz başlayacak. İhtiyacı olan hastalarımız fizik tedavi uygulamaları için Manisa´ya gitmelerine gerek kalmayacak. Mayıs ayı içerisinde hastanemizin ikinci katında hazırladığımız servisimiz ile birlikte açılışını planlıyoruz. Artık bundan böyle 12 kişilik fizik tedavi ünitemizde ultrason, tens, vakum, traksyon, hotpack ve parafin gibi fizik tedavi girişimleri hastanemizde gerçekleştirilecektir.?

Başhekim Opr. Dr. Şen, Saruhanlı için sağlık alanında planladıkları projeleri birer birer hizmete sunarak modern bir sağlık anlayışı getirmek en büyük hedefleri olduğunu sözlerine ekledi. 



Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Saglik 4.05.2016 14:31:18 992 0
Tarih: 04.05.2016 14:31 Güncelleme: 04.05.2016 14:31
Haberi Sesli Oku