Anahtar Kelimeler: Saruhanlı Demokrasi Şöleni

SARUHANLI - Ordu içerisindeki FETÖ/PDY mensubu bir grup asker tarafından 15 Temmuz Cuma gecesi milli irade ve demokrasiye yönelik kalkışılan darbe girişimine karşı Saruhanlı´da sokağa dökülen halkın demokrasi nöbeti yoğun bir katılımla devam ediyor.

İlçedeki tören alanında devam eden demokrasi nöbetinin 16. gecesinde sahne alan Şehzadeler Belediyesi mehter takımı halkın büyük beğenisini kazandı.

Yüzlerce kişinin katıldığı programa Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis üyeleri de katıldı.

Şehzadeler Belediyesi mehter takımının gösterisi ile başlayan demokrasi nöbetinde, 15 Temmuz demokrasi şehitleri için dualar edildi.

Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı burada yaptığı konuşmada, 15 Temmuz darbe girişimini ?millete ihanet? olarak değerlendirdiğini, bu olayı nefretle kınadığını belirterek şunları kaydetti;

?15 Temmuz Cuma günü karanlık bir geceden aydınlık bir sabaha çıktık. Darbe girişiminin üzerinden 18 gün geçti, ülkemiz her geçen gün daha da aydınlık günlere yürüyor, yeni ve güçlü Türkiye yolunda ilerliyor. Yeni Türkiye´nin oluşması anlamında çok ciddi kararlar alınıp uygulanıyor. Bugün gelinen noktada millete ihanet edenler gerekli cevabı aldı. Darbe girişimi başarısızlıkla sonuçlanmış, kazanan devlet ve millet olmuştur. Tüm Türkiye´de olduğu gibi Saruhanlı´da da bizler demokrasi nöbetini tutmaya devam ediyoruz. 18 günü geride bıraktık ama meydanlardan ayrılmadık. Buradayız, dimdik ayaktayız.?

Milli irade karşıtı herhangi bir girişimin, halkın sağduyusu, birlik ve beraberlik duygularının karşısında başarıya ulaşmasının mümkün olmadığını savunan Yaralı, şöyle devam etti;

?Ülkemize ve milletimize yönelik bu ihanet, devlet ve millet dayanışması ile ortadan kaldırıldı. Milletimiz elinde Türk bayrağı göğsünde imanla meydanlarda darbeye karşı durdu. Bizler bu toprakları kolay kazanmadık, kolay kolay da hiç kimseye kaptırmayız. Bu demokrasi direnişinde şehit düşen asker, polis ve vatandaşlarımıza Allah´tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum? dedi. 



Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

Manisa'da vahşet: Çocukların önünde köpeği katletti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 2.08.2016 15:40:52 849 0
Tarih: 02.08.2016 15:40 Güncelleme: 02.08.2016 15:40
Haberi Sesli Oku

Gündem

Gündem Haberleri