Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04

Saruhanlı´da Bayramlaşma Töreni

Saruhanlı´da Bayramlaşma Töreni

SARUHANLI - Saruhanlı İlçesinde, Ramazan Bayramı dolayısıyla Kaymakamlık binasının bahçesindeki parkta bayramlaşma töreni düzenlendi

SARUHANLI - Saruhanlı İlçesinde, Ramazan Bayramı dolayısıyla Kaymakamlık binasının bahçesindeki parkta bayramlaşma töreni düzenlendi

Törene Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Serhat Karakuş,Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, İlçe Emniyet Müdür vekili Barış Bora Şenyurt ve , Daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu başkanları diğer protokol üyeleri katıldı.

Bayramlaşma töreninde, protokol üyeleri ile tek tek bayramlaşan Kanyılmaz, törene katılan vatandaşların da bayramını kutladı. Kaymakam Kanyılmaz, törende yaptığı konuşmada, bayramlarda şehit, gazi, öksüz ve yetimlerin de hatırlanması gerektiğini, bayramların bu duygularla daha çok anlam kazanacağını belirtti.

Ramazan Bayramının ülkemize huzur, barış ve refah getirmesi dileğinde bulunan Kanyılmaz, tüm kamu görevlilerinin, Saruhanlılı vatandaşların bayramını kutladığını, sağlık mutluluk ve başarılar temennisinde bulunduğunu ifade etti.

Kanyılmaz ?İnsanları birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren ve toplumsal birliği sağlayan en özel günlerden olan Ramazan Bayramının ülkemize barış, huzur ve refah getirmesini diliyorum? dedi.

Kaymakam Kanyılmaz törenin ardından ilçe merkezi ve mahallelerde yaşayan şehit ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor