SARUHANLI - Saruhanlı Vergi Dairesi Müdür Vekili Cevdet Önder, 27. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında personeliyle birlikte Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı´yı ziyaret ederek çiçek verdi.

Önder, ziyarette yaptığı konuşmada devletin başlıca gelir kaynağının vergi olduğunu belirterek, vergi vermenin her bireyin vatandaşlık borcu olduğunu kaydetti.

Devletin ?vergi? adı altında topladığı paraların vatandaşların huzur ve refahı ile yaşam koşullarının iyileştirilmesi için kullanıldığını ifade eden Önder, ?Devlet yatırım ve hizmetlerini toplanan vergiler ile gerçekleştirir. Bu nedenle kazancımız oranında vereceğimiz vergiyi severek ödemeliyiz? dedi.

Başkan Yaralı ise bir ülkenin kalkınabilmesi, ileriye dönük projeler üretebilmesi ve halkın refah düzeyinin yükselebilmesinin vergilerle mümkün olduğunu söyledi.

Devletimizin küresel bir güç olabilmesi için büyük bir mali ve ekonomik güce ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Yaralı, ?Bu mali ve ekonomik güç vatandaşlardan toplanan vergilerle sağlamak mümkündür. Bunun için bütün vatandaşların bu bilinçte olması ve vergisini ödemesi gerekir. Devletin yollar, köprüler, çeşmeler yapmasını istiyorsak; kimsesizlere ve yardıma muhtaç insanlara yardım etmesini istiyorsak vergi mükellefiyetini yerine getirmeliyiz? diye konuştu.

Yaralı, Vergi Dairesi çalışanlarının Vergi Haftası´nın kutladı.



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Pazartesi günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 23.02.2016 11:18:03 550 0
Tarih: 23.02.2016 11:18 Güncelleme: 23.02.2016 11:18
Haberi Sesli Oku