SARUHANLI - Saruhanlı Devlet Hastanesi bünyesinde açılan işaret dili kursunu başarıyla tamamlayan 23 kursiyere sertifika verildi.

Saruhanlı´da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Saruhanlı Devlet Hastanesi işbirliği ile işitme engelliler için işaret dili kursu açıldı. 

120 saat süren kursun ilk etabını tamamlayan 23 kursiyer düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. Kursu başarıyla tamamlayan personelin sertifikalarını Saruhanlı Kaymakamı Necmettin YALINALP, Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet IŞIK, Saruhanlı Halk Eğitim Müdürü Mehmet YÜKSEK ve Saruhanlı Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa Salim BABUŞ verdi. 

Saruhanlı Devlet Hastanesinin, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığı işbirliği ile işaret dilini öğrenen personelin işitme engelli bireylere daha kaliteli hizmet verileceğini belirten Saruhanlı Kaymakamı Necmettin Yalınalp, bu projenin devam ettirilmesi ve tüm hastane personelinin işaret dilini öğrenmesi gerektiğini temenni ederek, işaret dili eğitimlerini başarıyla tamamlayan personelleri kutladı.

İşitme engelli hastalara daha sağlıklı hizmet verebilmek adına işaret dili kursu ile personellerinin işaret dilini öğrendiklerini dile getiren Saruhanlı Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Mustafa Salim BABUŞ; ? Eğitim alan arkadaşlarımız bundan sonra kurumumuzdan hizmet alacak olan engelli vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verecekler. Diğer personellerimizde gruplar halinde işaret dilini öğrenecek. Kurslarımız devam edecek.? dedi.

Saruhanlı Devlet Hastanesi Kardelen Salonunda düzenlenen sertifika dağıtım törenine, Saruhanlı Kaymakamı Necmettin Yalınalp, Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık, Saruhanlı İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Yüksek, Saruhanlı Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Mustafa Salim Babuş, Saruhanlı Devlet Hastanesi Müdürü İsmail Alpar, Sağlık Bakım Hizmet Müdürü Fatma Öztürk ve Saruhanlı Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Halil Aydın işaret dili eğitmeni Canan Erhün ve işaret dili kursiyerleri katıldı.



Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Saglik 25.02.2019 17:57:47 805 0
Tarih: 25.02.2019 17:57 Güncelleme: 25.02.2019 17:57
Haberi Sesli Oku