Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10391,7%2,22
  • DOLAR

    32,30% -0,03
  • EURO

    35,09% 0,52
  • GRAM ALTIN

    2404,26% -0,44
  • Ç. ALTIN

    3864,82% -0,30

Saruhanlı Belediye spordan Profesyonel Takımlarla Mini Futbol Turnuvası Düzenliyor

Saruhanlı Belediye spordan Profesyonel Takımlarla Mini Futbol Turnuvası Düzenliyor

SARUHANLI - 2014-2015 futbol sezonu futbol branşında altyapıyı verdiği önem ile tüm Manisa ve Türkiye Çapında dikkatleri üzerine çeken Saruhanlı Belediyespor Saruhanlılı miniklerin bölgedeki profesyonel takımlarda oynayan minikler ile dostluklar kurma ama

SARUHANLI - 2014-2015 futbol sezonu futbol branşında altyapıyı verdiği önem ile tüm Manisa ve Türkiye Çapında dikkatleri üzerine çeken Saruhanlı Belediyespor Saruhanlılı miniklerin bölgedeki profesyonel takımlarda oynayan minikler ile dostluklar kurma amacı taşıyan turnuva Cumartesi günü başlayacak.

Turnuvaya Süper lig ekiplerinden Akhisar belediye spor Bank Asya Ekibimiz Manisa Spor ve bu sezon 3 lige çıkacak olan Manisa Belediye spor katılacak turnuva Saruhanlı şehir stadında 1/2 sahada minik Takım oyun kuralları çerçevesinde yapılacak.

Saruhanlı belediyesi spor direktörü Mutlu Çamlıyer Konu ile ilgili Kardelen Gazetesi Muhabirine yaptığı açıklamada, Amacımız Saruhanlılı miniklerimiz ile profesyonel takımlarda oynayan minikleri kaynaştırmak. Saruhanlımızdaki yetenekli oyuncularımızın profesyonel takımların yakından görmelerini sağlamak. Ayrıca 11 Nisan da İzmir de başlayacak olan PinarCup turnuvasınada hazinlik niteliği taşıyacak.” Dedi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor