Anahtar Kelimeler: Saruhanlı Mezuniyet Coşkusu

Saruhanlı MYO’da 29’ci Mezuniyet Coşkusu    

Celal Bayar Üniversitesi Saruhanlı Meslek Yüksekokulu, Gıda Teknolojisi ve İşletme Yönetimi Bölümlerinde eğitimlerini tamamlayan 80 öğrenci düzenlenen törenle mezun oldu.

Okul Bahçesinde yapılan 29. dönem mezuniyet törenine Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektör Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Çetin, Prof. Dr. Kadir Ay, Prof. Dr. Oktay Üçer, Belediye Başkan Ekrem Cıllı, İlçe Gençli ve Spor Müdürü Hayrettin Hayri Tokmakçı, İlçe Müftüsü İsa Solmaz, Öğretim Üyeleri, Öğrenciler ve diğer davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan mezuniyet töreni CBÜ Saruhanlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ayşe Dinçer bir konuşma yaptı.

Dinçer, konuşmasında şunları kaydetti; “1994 yılında eğitim öğretim hayatına başlayan okulumuz bu yıl 29. Mezuniyetini vermektedir. Mezun olan öğrencilerimize bugünden itibaren atılacakları gerçek hayatta sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. 2 yıl boyunca öğrencilerimizin yetişmesinde büyük çabalar gösteren ve hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan öğretim elamanı ve idari personeli meslektaşlarıma, ayrıca öğrencilerimize her türlü maddi manevi desteği veren velilerimize teşekkür ederim.”

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektör Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar ise yaptığı konuşmada mezun olan öğrencilere hayatlarının bundan sonraki döneminde başarılar diledi.

Kibar, “Sevgili öğrenciler Yeni bir dünya kuruluyor. Bu yenidünyada Manisa Celal bayar Üniversitesi olarak “Önce insan sonra insan ve her zaman insan” diyerek eğitimi, kültürü ve gençliği çok önemsiyoruz. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada öğrenci odaklı çalışmalarımız devam edecektir. Medeniyet iddiamızın en güçlü kaynağı sizlersiniz.

Başta aileleriniz ve hocalarınız olmak üzere başarılarınızdan dolayı hepinizi tebrik ediyor, sağlık ve mutluluklar diyorum. Allah’a emanet olun.” Şeklinde sözlerini sürdürdü.

Daha sonra, bölümlerinde başarılı olan öğrencilere başarı belgesi verilerek, mezun olan öğrencilerin mezuniyet belgeleri protokol ve öğretim üyeleri tarafından verildi.

Mezuniyet töreni öğrencilerin havaya kep atması ile sona erdi.

-Belediye Başkanı Ekrem Cıllı’nın Mesajı-

Belediye Başkanımız Ekrem Cıllı, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Saruhanlı Meslek Yüksekokulu'nun 2023-2024 eğitim-öğretim yılı mezuniyet törenine katıldı. 

Belediye Başkanımız Ekrem Cıllı mezun olan öğrencilerimize; "Sevgili mezunlar, unutmayınız ki, öğrenim hayatınız boyunca kurduğunuz dostluklar, edindiğiniz bilgiler ve yaşadığınız tecrübeler, ömür boyu size eşlik edecek ve sizleri her daim güçlü kılacaktır. Bu mezuniyet töreni, sadece bir son değil, aynı zamanda yeni başlangıçların da müjdecisidir. Sizleri, her zaman olduğu gibi gelecekte de desteklemeye devam edeceğiz. 

Bu vesileyle, bu anlamlı günün hazırlanmasında emeği geçen başta Manisa Celal Bayar Üniversitesi yönetimi, Saruhanlı Meslek Yüksekokulu akademik ve idari kadrosu ile mezunlarımızın değerli ailelerine teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlerin özverisi ve katkıları olmadan bu başarıyı kutlamak mümkün olmazdı. 

Değerli mezunlarımız, sizleri bir kez daha yürekten tebrik ediyor, meslek yaşamınızda ve hayatınızın her alanında üstün başarılar diliyorum.” dedi ve “Hayatta ki yolunuz açık olsun” diyerek ekledi.



Saruhanlı Jandarmadan tefecilere operasyon: 5 gözaltı

Korkunç olay! Kızını ve torununu öldürdü

Köprü altında cansız bedeni bulunmuştu! Döverek öldürüldüğü ortaya çıktı

Bıçaklı kavga: 1 ölü

Öz kızına cinsel istismarda bulunan baba yakalandı

Kendi evini ve araçlarını yakıp, olan biteni böyle izlemiş

Haber alınamayan şahıs evinde silahla vurulmuş halde bulundu

Develi’de traktör hırsızlığı

Kula’da art arda üç yangın

Cesedi 3 gün sonra asansör boşluğunda bulundu

Haber alınamayan şahsın cansız bedeni denizde bulundu

Başından vurulmuş halde ölü olarak bulundu

Halitpaşa’da ekili alanda yangın çıktı

Alaşehir'de zirai alanda yangın

Oğlunu öldürdü, kendini tuvalete kilitledi

Alaşehir’de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

İzmir’de cinayet işledi, Manisa’da jandarmadan kaçamadı

Manisa'da jandarmadan PKK terör örgütüne operasyon: 3 kişi tutuklandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 23.05.2024 17:51:00 854 0

Tarih: 23.05.2024 17:51

Haberi Sesli Oku