Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10713,94%0,66
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,00% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2504,40% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4010,02% 0,18

SARUHANLI İMAM HATİP ORTAOKULUNDAN FEN LİSESİNE

SARUHANLI İMAM HATİP ORTAOKULUNDAN FEN LİSESİNE

Saruhanlı İmam Hatip Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Yasin Şakşak 2020 LGS sınavında başarılı olarak Soma Borsa İstanbul Fen Lisesine yerleşti.

SARUHANLI - Saruhanlı İmam Hatip Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Yasin Şakşak 2020 LGS sınavında başarılı olarak Soma Borsa İstanbul Fen Lisesine yerleşti.

Saruhanlı İmam Hatip Gönüllüleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği öğrencinin bu başarısını tebrik ederek çeyrek altın ile ödüllendirdi.

Ödül töreninde konuşan Dernek Başkanı Arif Gökoğlan “Öğrencimizin bu başarısı diğer öğrencilerimize de örnek olacak, bu bir başlangıç, inşallah böyle süksek puanla derece yaparak Fen Liselere yerleşen öğrencilerimizin adedi çoğalacak. Öğrencimizin başarısı hepimizi mutlu etti.” Dedi.

İmam Hatip okullarının amacının vatanına, milletine, devletine, dinine, örf ve adetine bağlı, bilimsel gelişmeleri takip eden ve destek sağlayan bireyler yetiştirmek, tarihinden güç alarak geleceğe sağlam adımlar atan nesil inşa etmek olduğunu belirterek, Başkan Arif Gökoğlan, dernek olarak İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi öğrencilerinin her zaman yanında olduklarını ve onları desteklemeye devam edeceklerini dile getirdi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor