SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Saruhanlı ilçesinde kayıt dışı ve kaçak hafriyat atıkların taşınmasının önüne geçebilmek amacıyla hafriyat depolama alanını faaliyete geçirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, hafriyat alanlarıyla ilgili il genelinde çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından Saruhanlı ilçe merkezinde de hafriyat alanı faaliyete geçirildi. Çalışmaları tamamlanan hafriyat alanını Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Fatih Öztürk de inceledi.

Hafriyat Toprağı ve Atıklar Burada Toplanacak

Kayıt dışı ve kaçak hafriyatın önüne geçmek için il genelinde çalışmaların devam ettiğinin altını çizen Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Fatih Öztürk, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün liderliğinde il genelinde hafriyat alanlarıyla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Kayıt dışı ve kaçak hafriyat atıkların taşınmasının önüne geçebilmek amacıyla hafriyat toprağı ile inşaat ve yıkıntı atıklarını Saruhanlı merkezde yer alan bu noktada toplayacağımız alanı faaliyete geçirdik. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Hafriyat Araçları Takip Edilecek

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından alanın faaliyete geçmesi ile birlikte Hafriyat Yönetim Sistemi de uygulamaya alındı. Bu çerçevede Saruhanlı ilçesinde hafriyat araçlarına takip sistemi takılarak kontrol sağlandı. Bu çalışma ile kayıt dışı ve kaçak hafriyat atıklarının taşınmasının önüne geçilmiş olacak.

Saruhanlı Muhtarlık İşlerine Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Fatih Öztürk, hafriyat depolama alanındaki incelemelerin ardından Saruhanlı Muhtarlık İşleri Sorumlusu Serdar Özgedik’e de ziyarette bulundu. Özgedik’e yeni görevinde başarılar dileyen Öztürk, hafriyat atıklarının depolama alanına taşınmasının önemli olduğunu ve bu nedenle bölge halkının bu konuda bilgilendirilmesinin gerekliliğini vurguladı.



Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

Yarbay Melih Gülova şehadetinin yıldönümünde Manisa’da anıldı

Başkan Zeyrek'in avukatından yazılı açıklama

Ferdi başkanın ailesine taziye akını devam ediyor

Ferdi Zeyrek'in ölümünde 'bilirkişi raporu' netleşiyor

Özgür Özel'den Ferdi Zeyrek’e Son Veda!..

Ferdi Zeyrek için taziye kabulüne başlandı

Binlerce Manisalı, Ferdi Başkanlarını gözyaşlarıyla uğurladı

Özgür Özel Zeyrek ailesini biran olsun yalnız bırakmadı

Belediye önüne Başkan Zeyrek’e acı veda

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 30.11.2020 10:12:00 2613 0

Tarih: 30.11.2020 10:12
Haberi Sesli Oku
17.06.2025 16:22:00