Anahtar Kelimeler: Saruhanlı Belediyespor Sezonu

SARUHANLI - Manisa’da bu sezon 1 Amatör Kümede mücadele edecek olan Saruhanlı Belediyespor (SBS) şehir stadında sezonun ilk antrenmanını yaptı.

Açılış programına Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Başkan Yardımcısı Hüseyin Baysal, Kulüp Başkanı Vedat Yaralı, Yönetim kurulu üyesi İbrahim Aydoğan, Spor Direktörü Mutlu Çamlıyer, yardımcı antrenörler ve futbolcular katıldı.

Aynı zamanda takımın teknik direktörlüğünü de yapan Mutlu Çamlıyer ve yardımcılarının nezaretinde yapılan antrenmanda yeşil beyazlı oyuncuların yüksek performansı dikkat çekti.

Başkan Bilgin, burada yaptığı açıklamada bu sezon çok çalışarak şampiyon olmayı ve Süper Amatör Kümeye yükselmeyi hedeflediklerini dile getirerek şunları kaydetti;

“Yeni bir sezona giriyoruz. Güçlü bir takım kurduk. Bu kadro ile biz bir üst lige çıkacağımıza yürekten inanıyorum. İnanmak başarmanın yarısıdır. Başarı böyle gelir. Önce kendini inanacaksınız. 'Biz bu lige fazlayız, biz burada namağlup şampiyon oluruz' inancıyla sahaya çıkmanız gerekiyor. Bende gençliğimde uzun yıllar futbol oynadım. Bu ortamı çok iyi bilirim, sahayı bilirim, soyunma odasını bilirim, tribünü bilirim. Bizler size her türlü desteği verecek ve gerekli ortamı sağlayacağız. Bunun karşılığında sizden başarı bekliyoruz."



Saruhanlı'da vefat...

Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 6.09.2019 14:48:00 705 0
Tarih: 06.09.2019 14:48 Güncelleme: 06.09.2019 14:48
Haberi Sesli Oku