Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10082,8%1,69
  • DOLAR

    32,44% 0,12
  • EURO

    34,75% -0,05
  • GRAM ALTIN

    2427,94% -0,28
  • Ç. ALTIN

    3907,21% 0,00

Saruhanlı Belediyesi Badmintoncuları Hırvatistan Yolcusu

Saruhanlı Belediyesi Badmintoncuları Hırvatistan Yolcusu

Saruhanlı Belediyesi Badminton takımı antrenörü Aygül Aydoğmuş ve sporcu Ece Uzun, 23 - 25 Eylül tarihleri arasında Hırvatistan'da düzenlenecek Zagreb/ Hırvatistan Youh Open 15 Yaş turnuvasında Milli takımı temsil edecekler.

SARUHANLI - Saruhanlı Belediyesi Badminton takımı antrenörü Aygül Aydoğmuş ve sporcu Ece Uzun, 23 - 25 Eylül tarihleri arasında Hırvatistan'da düzenlenecek Zagreb/ Hırvatistan Youh Open 15 Yaş turnuvasında Milli takımı temsil edecekler.

Belediye Başkanı Zeki Bilgin, turnuva öncesi makamında kabul ettiği Aydoğmuş ve Uzun'a başarılar diledi.

Saruhanlı Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yaralı'nın da yer aldığı ziyarette konuşan Başkan Bilgin, Saruhanlı Belediyespor'un, sporun tüm branşlarında başarıdan başarıya koştuğunu ifade ederek, şunları kaydetti;

"Destek vermek bizden, mücadele etmek ve başarmak sizden. Biz bu konuda sizlerinin önünü açmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Bu noktada her zaman yanınızda olduk, olmaya da devam edeceğiz.  Sizleri tebrik ediyor, başarılar diliyorum."

Antrenör Aydoğmuş ise desteğinden dolayı Başkan Bilgin'e teşekkür ederek, Hırvatistan'dan başarı ile döneceklerini ifade etti.

 



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor