MHP Saruhanlı Belediye Başkan Adayı Serdar Yaralı ve İshakçelebi Belediye Başkanı Hakan Ural, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ziyarette bulundu.

Ziyaret esnasında açıklamada bulunan Saruhanlı Belediye Başkan Adayı Serdar Yaralı, “30 Mart’ta yapılacak seçimlerde MHP’nin Saruhanlı adayı olarak yola çıktım. İnşallah bu dönemde Milliyetçi Hareket Partisi’nin bayrağını Saruhanlı’ya dikeceğiz. Başkanımızdan ışık almaya geldik. Bu dönemde Saruhanlı’da güzel şeyler olacak. Buna inanıyorum.” dedi.

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, “Geçen hafta içerisinde İstanbul’da adaylarımız Genel Başkanımız tarafından açıklandı. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Allah utandırmasın. Bugüne kadar yaptığımız hizmetleri ve bundan sonra yapacağımız hizmetleri bir ekip ruhuyla Saruhanlılılar`a da yansıtmak bizim görevimiz. Boynumuzun borcudur. İnşallah güzel bir çalışmayla beraber Saruhanlı’yı da alarak, büyükşehir zincirinde hizmetler yapalım" şeklinde konuştu.



Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 12.12.2013 17:29:42 758 2

Tarih: 12.12.2013 17:29
Haberi Sesli Oku
5.05.2025 11:04:00