Emniyet Müdürlüğü’ne gelen F.G (21) kendisini polis memuru olarak tanıtan bir kişinin banka hesabına 6 bin lira para yatırdığını, parayı yatırdıktan sonra telefondaki kişiye ulaşamadığını ileri sürdü.

İddiaya göre; kimliği belirsiz bir kişi telefonla F.G’yi (21) arayıp, kendisini polis memuru olarak tanıttı. F.G’nin kimlik bilgilerinin terör örgütünün eline geçtiğini, sorunun bir an önce çözülmesi için acilen paraya ihtiyaç duyduklarını ifade etti.

Bunun üzerine F.G, evindeki 8 parça altını bozdurup, cebindeki bin 400 lira ile birlikte toplam 6 bin lira parayı telefondaki kişinin verdiği banka hesap numarasına yatırdı.

Parayı yatırdıktan sonra aynı kişiye telefonla ulaşmaya çalışan F.G, telefonun kapalı olduğunu görünce dolandırıldığını anlayıp polise başvurdu.

İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce yapılan araştırmada sonucu, bankaya yatırılan paranın 6 dakika sonra İstanbul’da bir banka şubesinden çekildiği tespit edildi.

Polis, parayı çeken kişinin kimliğini belirlemeye çalışıyor.

Bu arada İlçe Emniyet Müdürlüğü, telefon dolandırıcılığına karşı ilçede uyarıcı toplantılar düzenlemiş, afiş ve broşürler dağıtmıştı.



Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 29.08.2013 18:23:45 406 0

Tarih: 29.08.2013 18:23
Haberi Sesli Oku
5.05.2025 11:04:00