Anahtar Kelimeler: 0
Kanaat Önderleri Toplanıyor...
SARUHANLI’NIN “2023” VİZYONU BELİRLENECEK

 

SARUHANLI - Manisa’nın 55 bin nüfuslu Saruhanlı İlçesinin 2023’e dönük stratejik yol haritasını belirlemek için siyasetçi, bürokrat, iş adamları, eğitimci ve gazetecilerden oluşan 50’ye yakın kanaat önderinin katılımı ile bir toplantı düzenlenecek.

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılına denk gelen 2023’e 10 yıl kala Saruhanlı’nın yöneticileri kentin geleceği için önemli atılımlarda bulunacak.

 

Saruhanlı Belediyesi bu kapsamda, ilçenin 2023’e dönük vizyonunu oluşturmak için, kentin ileri gelenleriyle bir toplantı düzenleyip, geleceğe dönük yol haritasını çizecek.

 

Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, konuyla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, hadiselerin sürüklediği bir ilçe değil, hadiselere yön veren bir ilçe olmanın çabası içine girdiklerini kaydetti.

 

Bu çerçevede ilçenin geleceğinin masaya yatırılacağı 24 Aralık Pazartesi günü Üzüm Otel’de bir toplantı düzenleyeceklerini ifade eden Başkan Yaralı şunları söyledi;

 

“Klasik belediyecilik tanımının bir adım ötesine giderek ilçemizde bir bütün olarak hizmetlerin kalitesini ve insanımızın refahını artırmaya yönelik stratejik yol haritası hazırlama girişimini başlatıyor. 5393 sayılı kanunla kentin ekonomi ve ticaretini geliştirme görevi verilmiş belediyeler, “yerel kalkınma koalisyonunun” önemli paydaşlarından birisi olup, çoğu zaman süreci başlatan, destekleyen, diğer paydaşların kapasitelerini artırmalarını gözeten bir konumda olmak durumundadır. Biz de bu anlamda üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapacağız.”

 

Başkan Yaralı, tarihte gelişmiş ülkelerin arka planına bakıldığında, kurumların organize çalışması ile belirli politikalar doğrultusunda ortak hareket etme stratejilerinin rol aldığının görüldüğünü söyledi.

 

Muammer Kökcüoğlu



Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

Yarbay Melih Gülova şehadetinin yıldönümünde Manisa’da anıldı

Başkan Zeyrek'in avukatından yazılı açıklama

Ferdi başkanın ailesine taziye akını devam ediyor

Ferdi Zeyrek'in ölümünde 'bilirkişi raporu' netleşiyor

Özgür Özel'den Ferdi Zeyrek’e Son Veda!..

Ferdi Zeyrek için taziye kabulüne başlandı

Binlerce Manisalı, Ferdi Başkanlarını gözyaşlarıyla uğurladı

Özgür Özel Zeyrek ailesini biran olsun yalnız bırakmadı

Belediye önüne Başkan Zeyrek’e acı veda

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 18.12.2012 16:29:34 490 0

Tarih: 18.12.2012 16:29
Haberi Sesli Oku
18.06.2025 12:38:00