Anahtar Kelimeler: Saruhanlı Mezuniyet Coşkusu

SARUHANLI - Celal Bayar Üniversitesi Saruhanlı Meslek Yüksekokulu, Gıda Teknolojisi ve İşletme Yönetimi Bölümlerinde eğitimlerini tamamlayan 121 öğrenci düzenlenen törenle mezun oldu.

Saruhanlı Meslek Yüksekokulu´nun okul bahçesinde yapılan 21. dönem mezuniyet törenine Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Jandarma Serhat Karakuş, Belediye Başkan Yardımcıları Ercan Bilgiç ile Suat Diktaş, CBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal-i Habeş Gümüş, Emniyet Müdür Vekili Barış Bora Şenyurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık, Öğretim Üyeleri Öğrenciler ve diğer davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan mezuniyet töreni CBÜ Saruhanlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Mehmet Sabih Özer bir konuşma yaptı.

Özer, konuşmasında şunları kaydetti; ?1994 yılında eğitim öğretim hayatına başlayan okulumuz bu yıl 21. Mezuniyetini vermektedir. Mezun olan öğrencilerimize bugünden itibaren atılacakları gerçek hayatta sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. 2 yıl boyunca öğrencilerimizin yetişmesinde büyük çabalar gösteren ve hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan öğretim elamanı ve idari personeli meslektaşlarıma, ayrıca öğrencilerimize her türlü maddi manevi desteği veren velilerimize teşekkür ederim.?

-REKTÖR´DEN MESAJ-

Özer, Manisa Celal bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kemal Çelebi´nin bugün aynı saatlerde kendi sininde uzun zamandır öğretim üyesi olduğu iktisadi ve idari bilimler fakültemizdeki mezuniyet töreninden dolayı burada bulunmadığını belirterek, ?Törende bulunan bütün hazuruna selam ve sevgilerini iletmektedir. Özel olarak mezun öğrencilerimize bu mesajını göndermiştir.? Dedi.  

Özer, öğrencilere hitaben; Sevgili öğrenciler Yeni bir dünya kuruluyor. Bu yenidünyada Manisa Celal bayar Üniversitesi olarak ?Önce insan sonra insan ve her zaman insan? diyerek eğitimi, kültürü ve gençliği çok önemsiyoruz. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada öğrenci odaklı çalışmalarımız devam edecektir. Medeniyet iddiamızın en güçlü kaynağı sizlersiniz.

Başta aileleriniz ve hocalarınız olmak üzere başarılarınızdan dolayı hepinizi tebrik ediyor, sağlık ve mutluluklar diyorum. Allah´a emanet olun.? Şeklinde sözlerini sürdürdü.

Saruhanlı Yüksekokulu olarak temel anlamda öğrenci endeksli bir üniversite olduklarını ifade eden Özer, Saruhanlı için yılardan beri özlemini duydukları modern donanımlı bir yük okula kavuşmanın yakın olduğunu belirterek şunları kaydetti; ?Bu bir müjdedir, sizin kardeşlerinizi daha mükemmel donatılmış bir yüksekokul binasında eğitim verebileceğimizi şimdiden müjdeliyorum. Sayın Belediye başkanımız Hüseyin Yaralı Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Kemal çelebi hocamızla yer ve proje konusunda mutakaba varmışlardır. Çalışmalar devam etmektedir. Yıllardan beri devam eden büyük derdimizde böylece sona erecektir. İnanıyorum k, gelecek bizler için daha umutlu olacak mevcut bölüm ve öğrenci sayılarımızı ikiye ve hatta 3 katlama hedef ve gayretlerimiz vardır. Bu konuda inançlıyız.?

Daha sonra, bölümlerinde başarılı olan öğrencilere başarı belgesi verilerek, mezun olan öğrencilerin mezuniyet belgeleri protokol ve öğretim üyeleri tarafından verildi. Mezuniyet töreni öğrencilerin havaya kep atması ile sona erdi.

HABER-FOTOĞRAF:Oğuzhan KÖKCÜOĞLU



Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 28.05.2016 15:56:47 967 0

Tarih: 28.05.2016 15:56
Haberi Sesli Oku
6.05.2025 15:15:00