Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10138,97%-1,37
  • DOLAR

    32,30% 0,25
  • EURO

    34,84% -0,87
  • GRAM ALTIN

    2383,21% -3,17
  • Ç. ALTIN

    3881,18% -1,03

Saruhanlı MHP'de Devir Teslim

Saruhanlı MHP

SARUHANLI - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından görevden alınan MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Adnan Kesici görevini, yerine atanan Ahmet Akgönüllü'ye devretti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından görevden alınan MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Adnan Kesici görevini, yerine atanan Ahmet Akgönüllü’ye devretti.

Adnan Kesici, MHP İlçe binasında bir araya geldiği Akgönüllü’ye teşkilat evraklarını ve parti binasının anahtarını teslim etti.

Kesici, devir teslim işlerinin tamamlanmasının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada 2012 yılından bu yana sürdürdüğü MHP İlçe Başkanlığı görevinden, parti genel merkezi tarafından alındığını anımsattı.

Görevden alınmasının Saruhanlı başta olmak üzere Manisa ve MHP’de hayırlara vesile olmasını dileyen Kesici, yerine atanan başkan ve yönetim kuruluna başarılar temennisinde bulundu.

MHP İlçe Başkanı Ahmet Akgönüllü ise yaptığı hizmetlerden dolayı Kesici’ye teşekkür ederek şöyle dedi:

“Verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağız. Ben burada MHP’nin ilçe başkanı olarak değil, hizmetkarı olarak görev yapacağım. Hep birlikte omuz omuza çalışacağız. Hiç kimseyi ötekileştirmeden birlik ve beraberlik içinde seçimlere hazırlanacağız.”

Geçtiğimiz günlerde, MHP Manisa il yönetimiyle Saruhanlı, Turgutlu ve Akhisar ilçe yönetimleri parti genel merkezince görevden alınmıştı.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor