SARUHANLI - Saruhanlı Masterlerde Ege liginin heyecanı ve hazırlıkları devam ediyor.

Bornova Belediyesinin sponsorluğunda düzenlenen ve Kurban Bayramından sonra başlayacak olan Bornova Belediyesi 2014-2015 Ata Albayrak Ege Masterler ligi hazırlıkları Saruhanlı Masterler de tüm hızıyla sürüyor.

Bu kapsamda Cumartesi günü Saruhanlı Masterler Dost ve renktaşı Ege liginin tecrübeli ve güçlü takımlarından Aliağa Masterleri misafir etti. Hacırahmanlı sahasında cumartesi günü saat 17.00’da seyredenlerin keyif aldığı, bol gollü geçen dostluk maçını misafir takım Aliağa masterler 4-3 kazandı.

Güzel ve açık güneşli bir havada, çim sahada oynanan maça Saruhanlı masterler oldukça iyi ve istekli başladı. Takımların karşılıklı atakları, kaçan gol pozisyonları ve kalecilerin güzel kurtarışlarıyla gollü geçen karşılıklı atılan gollerle ilk yarı Saruhanlı masterler’den Melih Bingöl ile Aliağa masterler’den Özgür`ün ikişer golleriyle ilk yarı 2-2 tamamlandı.

İKİNCİ YARI:

İkinci yarıya Takımlar oyuncu değişiklikleri yaparak maça başladılar. Tecrübeli Aliağa karşısında saha içinde elinden gelen mücadeleyi gösteren Saruhanlı Masterler ikinci yarıya hızlı ve baskılı başladı. Oldukça heyecanlı ve orta saha mücadelesi şeklinde geçen ikinci yarının sonunda Tecrübeli Aliağa Masterler karşılaşmayı 4-3 kazanmasını bildi.

İkinci yarı Aliağa`nın golleri Kıvanç ve Hüseyin`den geldi. Saruhanlı Masterler`in ikinci yarıdaki tek golü ise maçta 3 gol atarak hat trick yapan Takımın hem hocası hem de santraforu Melih Bingöl`den geldi.

Saruhanlı Masterler futbol takımı antrenörü Melih Bingöl maç sonu şu açıklamalarda bulundu: "Aliağa masterler ile yapılan dostluk maçı bizim açımızdan eksikliklerimizi görmemiz ve takımımızın tecrübe kazanması adına oldukça faydalı oldu. Aliağa Masterler`i biliyoruz kendileri ege liginin tecrübeli ve güçlü takımlarından. Oturmuş bir sistemleri var. Aliağa masterleri ve takımımızı göstermiş oldukları centilmen ve güzel mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Skor önemli değil ama haklı bir galibiyet aldılar. Bizde İsmail, Muhtar Mustafa, Niyazi, Taner, Sertan gibi önemli aslarımızdan sakatlıkları sebebiyle eksik olmamıza rağmen iyi mücadele ettik. Takım oyunu oynamaya çalıştık. Sonuçta tecrübe kazanmış oldu. Bu takım Ege liginde Saruhanlı`yı temsil edecek bu yüzden hazırlıklarımıza Hacırahmanlı sahasında haftada 2 idman ve hafta sonu 1 maç yaparak devam edeceğiz. Daha iyi olacağımıza inanıyor ve takımıma güveniyorum."

Maç sonu Saruhanlı Masterler misafir Aliağa Masterlere Saruhanlı`da yemek verdi. Yemeğin ardından Natural cafede çaya geçildi. Neşeli sohbetler ve maç kritiklerinin ardından her iki takımda birbirlerine iyi dileklerde bulunarak tekrar  buluşmak üzere söz vererek veda ettiler.

Takım kadroları:

Saruhanlı Masterler: Kadircan, Mehmet Alataş, Recep (kaptan), yılmaz, celil, Şenol, Mehmet Gökkaya, Haldun, Mustafa Ertürk, Papen Mustafa, Ahmet Kuzu, Erol,Melih, Erdal, Murat, Aşkın, İsmail Rahat, Yıldıray.

Aliağa Masterler: Hayri, Mehmet, Hamdullah, Orhun, Lopez Şükrü (kaptan),Takdir, Memduh, Aydın, Özgür, İbrahim, Hüseyin,Salih, Mirza, Kasım, Uğur, Namık, Üzeyir.



Saruhanlı'da Vefat...

Feci kazada karı-koca vefat etti

Manisalı çiftin piknik keyfi faciayla bitti

Saruhanlı'da Vefat...

Büyükşehir’den Engelli Yurttaşa Destek

Turgutlu'da yanan çiftlik evinden ceset çıktı: 3 gözaltı

Yaşlı çift evlerinde ölü bulundu: Katil, kadının oğlu çıktı

Feci kaza; Eğlence mekanından çıkan genç feci şekilde hayatını kaybetti

Paşaköy FK'da Mutlu Çamlıyer dönemi

Yıldızspor 45 FK Yaz Okulu'nda ikinci dönem başlıyor

Bıçaklı dehşet! Yaralılar var

Vahşice katledilip valize konulmuştu: Genç kızın bilinmeyenlerini açıkladı

Kaçak içki operasyonunda 1 tonun üzerinde etil alkol ele geçirildi

Alaşehir'de kaçak tütün operasyonu

Manisa’da YKS mobil tercih danışma noktaları kuruldu

Manisa'da 5 binin üzerinde sentetik ecza hapı ele geçirildi

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 23.09.2014 10:30:37 835 1

Tarih: 23.09.2014 10:30 Güncelleme: 23.09.2014 10:30
Haberi Sesli Oku
3.08.2025 10:13:00