SARUHANLI - Saruhanlı Masterlerde Ege liginin heyecanı ve hazırlıkları devam ediyor.

Bornova Belediyesinin sponsorluğunda düzenlenen ve Kurban Bayramından sonra başlayacak olan Bornova Belediyesi 2014-2015 Ata Albayrak Ege Masterler ligi hazırlıkları Saruhanlı Masterler de tüm hızıyla sürüyor.

Bu kapsamda Cumartesi günü Saruhanlı Masterler Dost ve renktaşı Ege liginin tecrübeli ve güçlü takımlarından Aliağa Masterleri misafir etti. Hacırahmanlı sahasında cumartesi günü saat 17.00’da seyredenlerin keyif aldığı, bol gollü geçen dostluk maçını misafir takım Aliağa masterler 4-3 kazandı.

Güzel ve açık güneşli bir havada, çim sahada oynanan maça Saruhanlı masterler oldukça iyi ve istekli başladı. Takımların karşılıklı atakları, kaçan gol pozisyonları ve kalecilerin güzel kurtarışlarıyla gollü geçen karşılıklı atılan gollerle ilk yarı Saruhanlı masterler’den Melih Bingöl ile Aliağa masterler’den Özgür`ün ikişer golleriyle ilk yarı 2-2 tamamlandı.

İKİNCİ YARI:

İkinci yarıya Takımlar oyuncu değişiklikleri yaparak maça başladılar. Tecrübeli Aliağa karşısında saha içinde elinden gelen mücadeleyi gösteren Saruhanlı Masterler ikinci yarıya hızlı ve baskılı başladı. Oldukça heyecanlı ve orta saha mücadelesi şeklinde geçen ikinci yarının sonunda Tecrübeli Aliağa Masterler karşılaşmayı 4-3 kazanmasını bildi.

İkinci yarı Aliağa`nın golleri Kıvanç ve Hüseyin`den geldi. Saruhanlı Masterler`in ikinci yarıdaki tek golü ise maçta 3 gol atarak hat trick yapan Takımın hem hocası hem de santraforu Melih Bingöl`den geldi.

Saruhanlı Masterler futbol takımı antrenörü Melih Bingöl maç sonu şu açıklamalarda bulundu: "Aliağa masterler ile yapılan dostluk maçı bizim açımızdan eksikliklerimizi görmemiz ve takımımızın tecrübe kazanması adına oldukça faydalı oldu. Aliağa Masterler`i biliyoruz kendileri ege liginin tecrübeli ve güçlü takımlarından. Oturmuş bir sistemleri var. Aliağa masterleri ve takımımızı göstermiş oldukları centilmen ve güzel mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Skor önemli değil ama haklı bir galibiyet aldılar. Bizde İsmail, Muhtar Mustafa, Niyazi, Taner, Sertan gibi önemli aslarımızdan sakatlıkları sebebiyle eksik olmamıza rağmen iyi mücadele ettik. Takım oyunu oynamaya çalıştık. Sonuçta tecrübe kazanmış oldu. Bu takım Ege liginde Saruhanlı`yı temsil edecek bu yüzden hazırlıklarımıza Hacırahmanlı sahasında haftada 2 idman ve hafta sonu 1 maç yaparak devam edeceğiz. Daha iyi olacağımıza inanıyor ve takımıma güveniyorum."

Maç sonu Saruhanlı Masterler misafir Aliağa Masterlere Saruhanlı`da yemek verdi. Yemeğin ardından Natural cafede çaya geçildi. Neşeli sohbetler ve maç kritiklerinin ardından her iki takımda birbirlerine iyi dileklerde bulunarak tekrar  buluşmak üzere söz vererek veda ettiler.

Takım kadroları:

Saruhanlı Masterler: Kadircan, Mehmet Alataş, Recep (kaptan), yılmaz, celil, Şenol, Mehmet Gökkaya, Haldun, Mustafa Ertürk, Papen Mustafa, Ahmet Kuzu, Erol,Melih, Erdal, Murat, Aşkın, İsmail Rahat, Yıldıray.

Aliağa Masterler: Hayri, Mehmet, Hamdullah, Orhun, Lopez Şükrü (kaptan),Takdir, Memduh, Aydın, Özgür, İbrahim, Hüseyin,Salih, Mirza, Kasım, Uğur, Namık, Üzeyir.



Saruhanlı Belediyesi 2026' Yılının İlk Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Akhisar’da'da feci kaza: İşçiler asansör boşluğuna düştü

Saruhanlı'daki açılışta konuşan Özgür Özel: "Artık bu kutuplaşmadan çıkmamız lazım"

Midibüsün çarptığı genç kadın yaşamını yitirdi

Manisa’da Filistin’de hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı

Salihli’nin yıldız judocuları il birinciliğinde madalyaları topladı

Özgür Özel Saruhanlı'da

CHP Genel Başkanı Özel: "Suriye'deki istikrarsızlığın kimseye faydası yok"

Midibüsün çarptığı yaya hayatını kaybetti

Kayıp Elif olayında yeni gelişme: Gözaltına alınan sevgili ve arkadaşı adli kontrolle serbest kaldı

Avda kuzeninin silahından çıkan saçmalarla öldü

Sena Nur Doğan cinayetinde şok detaylar

Otomobil şarampole yuvarlandı: 1 ölü

Saruhanlı’da 34 bin 890 hapla yakalandı

Silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti

Dijital dünyada sosyalleşen ergenleri bekleyen riskler var

Manisa’da yılbaşı denetiminde aranan 14 şahıs yakalandı

Eski Ak Partili kadın yönetici evinde ölü bulundu

2 aylık bebeğin şüpheli ölümüne ilişkin 4 kişi gözaltına alındı

Sarıgöl’de 2025 yılı üzümleri dalında bekletip 2026'nın ilk günü hediye etti

Okul çıkışı sokak köpeklerinin saldırdığı Davut, yaralandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 23.09.2014 10:30:37 943 1
Tarih: 23.09.2014 10:30 Güncelleme: 23.09.2014 10:30
Haberi Sesli Oku