Kaymakam Kanyılmaz, ?Atatürk´ü Ölümünün 78. Yılında Minnet ve Saygıyla Anıyoruz?

SARUHANLI - Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, 10 Kasım Atatürk´ün ölüm yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Kaymakam Kanyılmaz, Cumhuriyetin kurucusu, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk´ü, ebediyete intikalinin 78. yıl dönümünde saygı ve rahmetle andıklarını kaydetti.

Kaymakam Kanyılmaz, mesajında, "Türk Milletinin bağrından çıkardığı Atatürk, son nefesine kadar milletimizin her alanda yücelmesi için çaba göstermiş, ileri görüşlülüğü, eserleri, barışçı kimliği, dünya gerçeklerini iyi bilmesi, insani değerlere verdiği önem ve evrensel düşünce yapısı, onu dünyanın saygın liderlerinden biri haline getirmiştir.

10 Kasımlar, Atatürk´ü fikirleriyle, idealleriyle anma ve cumhuriyetin değerlerini koruyarak ebediyete kadar yaşatma kararlılığını gösterme günüdür. Bugün üzerinde yaşadığımız modern Türkiye Cumhuriyetinde bağımsız ve özgür bireyler olarak, Mustafa Kemal Atatürk´ün fikirlerine ve gerçekleştirdiği inkılapları sahiplenerek, mirasını geleceğe taşıyabilmek için, uğrunda binlerce şehit verdiğimiz vatanımıza ve bağımsızlığımıza her şart altında sahip çıkmak, cumhuriyetimizin değerlerini, kazanımlarını, her şartta korumak, kollamak ve yeni nesillere aktararak sonsuza kadar yaşatmak en önemli görevimiz olmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelere, aramızdan ayrılışının 78. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü, Milli Mücadelemizin Kahramanlarını, aziz şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz" ifadelerini kullandı.

 



Saruhanlı Elektrik Kesintisi

Saruhanlı CHP’den Gülşah Durbay için Lokma hayrı

Otomobil taş yığınına çarptı: 1 yaralı, 1 ölü!

Saruhanlı Belediyespor 5'e 1 yaptı

Saruhanlı’da intihar!..

Denetimli serbestlik 20 yıldır hayata dokunuyor

AİLE EĞİTİM DANIŞMANLIĞI ÇALIŞMASI MÜTEVELLİ'DE YAPILDI

SARUHANLI’DA VEFAT…

Kula'da asayiş ve narkotik uygulamalarında 23 kişi yakalandı

Saruhanlı’da Vefat…

Çocuklarda burun tıkanıklığı okul başarısını düşürüyor

İtfaiye aracının devrilmesi sonucu itfaiye eri yaralandı

Gülşah Durbay’ın ardından Şehzadeler Belediye Meclisi yeni başkanını seçecek

Şarampole uçan otomobilin sürücüsü yaralandı

O genç hayata tutunamadı

Ünlülere uyuşturucu operasyonu: Aleyna Tilki, Danla Bilic ve İrem Sak gözaltına alındı

Saruhanlı'da vefat...

MANİSA DEMİRCİ’DE FERDİ ZEYREK VE GÜLŞAH DURBAY İÇİN GEVREK DAĞITTI

GÜLŞAH DURBAY İÇİN DÜZENLENEN TAZİYE PROGRAMI DUALARLA TAMAMLANDI

Kafa kafaya çarpışan araçlar çıkan yangında küle döndü

Yerli Malı Haftası'na Togg damgası

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 9.11.2016 10:45:24 828 0
Tarih: 09.11.2016 10:45 Güncelleme: 09.11.2016 10:45
Haberi Sesli Oku