Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10471,32%0,76
  • DOLAR

    32,75% 1,53
  • EURO

    35,02% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2458,98% 2,86
  • Ç. ALTIN

    3891,52% 0,75

Saruhanlı İlçe Müftülüğün?den Halep´e Yardım

Saruhanlı İlçe Müftülüğün?den Halep´e Yardım

Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla Türkiye genelinde başlatılan ?Halep´te İnsanlık Ölmesin? başlıklı insani yardım ve sosyal duyarlılık kampanyası kapsamında Saruhanlı İlçe Müftülüğü tarafından ilçe genelinde toplanan yardımlar Halep´e gönderildi.

SARUHANLI - Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla Türkiye genelinde başlatılan ?Halep´te İnsanlık Ölmesin? başlıklı insani yardım ve sosyal duyarlılık kampanyası kapsamında Saruhanlı İlçe Müftülüğü tarafından ilçe genelinde toplanan yardımlar Halep´e gönderildi.

-HALEP´TE İNSANLIK ÖLMESİN-

Saruhanlı İlçe Müftülüğü ve Din Görevlilerinin üstün çabaları ile Saruhanlı ilçe ve mahalle halkının özverili yardımları sayesinde toplanılan yardım malzemeleri ilçede görev yapan imamlar aracılığıyla Kamyon´a yüklenerek Halep´e gönderildi.

Saruhanlı İlçe Müftüsü Muhammed Koçak Kardelen Gazetesi Muhabirine yaptığı açıklamada, şunları söyledi: "Ülkemizin güneyinde hemen yanı başımızda yıllardır sürmekte olan bir insanlık daramı vardır. Ne yazık ki yıllardır Suriye´de Müslümanlar öldürülmektedir. Fakat tarihi boyunca her daim mazlumlara elini uzatan ülkemiz, yıllardır süren bu katliama sesiz kalmayıp üstüne düşen ne varsa fazlasıyla yerine getirmiştir. Millet olarak 3 milyondan fazla Suriyeli mülteci kardeşimize kucağımızı açtık. Şimdi ise Halep kan ağlıyor ve bizlerden yardım bekliyor. Bizlerde bu doğrultuda Türkiye Diyanet Vakfı´nın başlattığı kampanya kapsamında İlçemizde topladığımız 7 ton Zeytinyağı ve 30 bin lira değerinde gıda malzemelerini Halep´teki mağdur ve mazlum kardeşlerimize gönderdik. Bu vesileyle kampanyamıza desteklerinden dolayı başta ilçe müftülüğümüz personeli olmak üzere ilçemizde görev yapan imamlarımız ve İlçe halkımıza şükranlarımı sunuyorum? dedi



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor