SARUHANLI - Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde büyük eksikliği hissedilen dallarda doktor ihtiyacı bir bir gideriliyor.

Kocaeli’nin Kandıra İlçesi Devlet Hastanesi’nden atanan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzman Doktoru Halime Yücel, Saruhanlı Devlet Hastanesinde hasta kabulüne başladı.

Yücel’in atanması ile hastanede bu dalda, 2 hekim görev yapmaya başladı.

Amaçların, sağlıkta daha iyi bir konuma gelmek olduğunun altını çizen Saruhanlı Devlet Hastanesi Yöneticisi ve Baştabibi Dr. Fatma Neslim Yağlı, bu konuda son bir yıldır çok iyi düzeye doğru ilerlediklerini, eksik dallara yapılan uzman atamaları ile doktor kadrosunu güçlendirdiklerini ve güçlendirmeye de devam edeceklerini belirtti.

Yağlı, kısa süre öncede bir hayırsever vatandaş tarafından dizayn edilen diş kliniğine yeni diş hekimi atanmasıyla sayıyı ikiye yükselterek güçlendirdiklerini sözlerine ekledi.

-DR. Halime Yücel Kimdir?-

1984 Aydın Nazilli Doğumlu olan Dr. Halime Yücel, 2007 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdi. Yücel, 2014 yılında Isparta Süleyman Demirel Üniversitesinde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanlığını tamamladı. Zorunlu eğitimini Kocaeli’nin Kandıra İlçesi Devlet Hastanesi’nde tamamlayan Yücel, Saruhanlı Devlet Hastanesine atandı.

Evli ve bir çocuk annesi olan Dr. Halime Yücel,  Manisa’nın bu güzel ilçesinde görev yapmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.



Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Saglik 5.06.2014 17:55:13 2435 0
Tarih: 05.06.2014 17:55 Güncelleme: 05.06.2014 17:55
Haberi Sesli Oku