SARUHANLI - Saruhanlı Devlet Hastanesinde normal doğumlar artıyor. Son olarak 1 Haziran Perşembe sabahı saat 08.30´da sağlıklı bir kız bebek dünyaya geldi. Bebek Esen, Ozan ve Nehir Esen çiftinin üçüncü bebeği olarak 3.250 gr. ağırlığında normal doğum yöntemiyle hayata merhaba dedi.

Saruhanlı Devlet Hastanesinde küçük bebeğin doğumu esnasında bebeğin babasını ve ailesini ziyaret eden Hastane Yöneticisi ve Başhekimi Uz. Dr. Ali Osman Çağlayan ve Hastane yönetimi aileye hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Hastane Yöneticisi ve Başhekimi Uz. Dr. Ali Osman Çağlayan burada yaptığı açıklamada hastanelerinde normal doğum yöntemiyle gerçekleşen doğumun anlamlı olduğunu ifade ederek bebeğin hastanelerine, ailesine, vatanına, milletine, hayırlar getirmesini temenni ettiğini belirtti.

Dünyaya bakıldığında Türkiye sezaryen oranı en yüksek ülkeler arasında yer aldığını belirten Dr. Çağlayan şöyle dedi; ?Sağlık Bakanlığı bu oranların önüne geçmek, normal doğumu teşvik etmek ve yararlarını anlatmak amacıyla birtakım adımlar atmaktadır. Bizler de ?Saruhanlı Devlet Hastanesi? olarak sezaryen oranlarının düşürülmesine katkıda bulunmak için mücadelemize devam ediyoruz. Bu sene verilere baktığımızda hastanemizde normal yöntemle doğumların artarak devam ettiğini görmekteyiz. Bu oranın elde edilmesinde en büyük başarının, normal doğumu destekleyen yaklaşımlarda bulunan ve bunu ekip çalışmasına yansıtan hastane hekimlerinin özellikle Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Harun ŞİMŞEK ve ebelerinin olduğunun farkındayız. Hepsine özverili çalışmaları için çok teşekkür ediyorum. Sağlıklı anneler ve bebekler için daha çok çalışmaya devam edeceğiz. Sağlık durumu elveren tüm anneleri normal yöntemle doğum yapmaya çağırıyorum. Hastanemizin doğum salonu yenilendi ve modern bir görünüme kavuştu. Hastanemiz de normal yöntemle doğum konusunda yeterli donanıma sahip.? dedi.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Esen bebeğin anne ve babası, Saruhanlı Devlet Hastanesinde doğum yapmanın mutluluğunu ve bu hastanede gördükleri hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek ziyaret için teşekkür ettiler.

 



Jandarma’nın üç aylık takibi sonuç verdi, uyuşturucu örgütü çökertildi

Fethiye'de 'piton' nöbeti

Başından silahla vurulan 20 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Saglik 6.06.2017 18:00:00 660 0

Tarih: 06.06.2017 18:00

Haberi Sesli Oku