Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10713,94%0,66
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,00% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2504,40% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4010,02% 0,18

Saruhanlı Devlet Hastanesi ?Kalite Standartlarında? Başarılı

Saruhanlı Devlet Hastanesi ?Kalite Standartlarında? Başarılı

Saruhanlı Devlet Hastanesi 2016 yılı SKS ?Sağlıkta Kalite Standartları´ değerlendirmesi Manisa İl Sağlık Müdürlüğü Kalite Biriminden Elvan Kebencüer, Alma Alacacıoğlu ve Birgül Kaya´dan oluşan ekip tarafından gerçekleştirildi.

SARUHANLI - Saruhanlı Devlet Hastanesi 2016 yılı SKS ?Sağlıkta Kalite Standartları´ değerlendirmesi Manisa İl Sağlık Müdürlüğü Kalite Biriminden Elvan Kebencüer, Alma Alacacıoğlu ve Birgül Kaya´dan oluşan ekip tarafından gerçekleştirildi.
Yapılan değerlendirme toplantısında Karşılıklı bilgi ve tecrübe paylaşımı şeklinde geçen değerlendirme sonucunda devlet hastanesi başarılı bir sınav verdiği bildirildi.
Değerlendirme sonrasında hastane yönetimi ile kalite birim sorumluları birlikte değerlendirme sonuçlarının analizi yapıtı.
Saruhanlı Devlet Hastanesi Başhekimi ve Yöneticisi Uzm. Dr. Ali Osman Çağlayan konuyla ilgili Kardlen Gazetesine yaptığı açıklamada, ?2016 yılı Kalite ?SKS´ değerlendirmesinde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ameliyathane ve acil servisle ilgili yapısal problemlerimiz dışında güzel bir değerlendirme oldu. Eksiklerimiz var, en kısa zamanda bu eksiklerimizi gidermek için çalışmaya başlayacağız.? dedi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor